Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > banda > discografia > cd Flash

Cd Flash


caràtula del CD Flash

Caràtula CD Flash

logo Editorial MolenaarPortada del CD Flash

Portada del CD Flash


NOTES

text de Carlos Pellicer

És el primer CD monogràfic amb música per a banda de Carlos Pellicer registrat i masteritzat a Espanya per Audioart durant els mesos de desembre de 2014 i abril de 2015 i produït per la prestigiosa editorial holandesa Molenaar Edition qui també distribuirà el disc compacte a nivell mundial a partir del mes de juliol d'enguany. En el CD s'inclouen sis dels treballs mes importants de Carlos Pellicer editats per Molenaar Edition i amb els quals ha obtingut diversos premis de composició com el Concurs Internacional de Composició de Corciano, Itàlia.

  1. Flash, suite for wind band
  2. Jad-a-daj
  3. Omaira
  4. Sequences for band
  5. discursum
  6. Dis-tensions-dis

Ximo Vicedo, trombó solista de l'Orquestra Simfònica de RTVE, va estrenar en 2013 amb la Banda Municipal de Pinto la versió per a trombó tenor d'Omaira, una peça per a trombó solista i banda. Així col·labora també en la grabació d'aquesta mateixa peça en aquest disc. L'enregistrament a càrrec de l'Agrupació Musical Sta. Cecília d'Ador i el seu director Ramon Garcia i Soler es va realitzar durant els mesos de desembre de 2014 i abril de 2015 en l'Auditori-Casa de Cultura de Xeresa, gràcies a l'ajuda desinteressada de l'Excm. Ajuntament de Xeresa el qual va cedir les seues instal·lacions durant les cinc sessions d'enregistrament realitzat pels estudis Audioart.

La presentació oficial per a la premsa es va realitzar els dias 9 i 12 de juliol de 2015 a Ador i Benigànim, València, amb la participació del propi compositor Carlos Pellicer, de Ximo Vicedo (solista ORTVE), de Ramon Garcia i Soler (director), d'Ivan Cuenca (president AMSCA) i autoritats locals de tots dos municipis.

També, el diumenge 12 de juliol, Flash es va presentar oficialment al públic amb un concert a càrrec de l'AMSCA sota la direcció de Ramon Garcia i Soler en l'Auditori Paco Salvador de Benigànim, gràcies a la col·laboració de l'Excm. Ajuntament d'aquesta localitat i amb la participació extraordinària de Ximo Vicedo el qual va interpretar en directe Omaira, per a trombó solista i banda.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal