Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > banda > recordant > celtic child

celtic child


TÍTOL

Celtic child

AUTOR

Celtic Child, obra de Bert Appermont (1973), interpretada per l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador en el concert celebrat amb motiu de la participació en la convocatòria "Bandes en concert'08" de Tarragona, sota la direcció de Ramon Garcia i Soler, el 30 de novembre de 2008.

Composició dividida en tres parts, inspirada en la vida i en l'experiència d'un xiquet. En la primera part se'ns suggereix el desenfrenament creatiu del xiquet amb un virtuós i dinàmic allegro. El tema està format per una melodia sarcàstica. La segona part és una serena queixa contra la fredor del món i contra la injustícia que encara afecta tots els xiquets. Malgrat això, el xiquet mostra una gran resistència, veient el futur amb esperança i alegria.Una frenètica dansa celta té lloc amb un gran final que canta en veu alta la bellesa de totes les coses.

Esta obra va ser un encàrrec de la Brass Band Broederkring de Houthales, en commemoració del 20é aniversari de la creació del seu campament juvenil. La versió cantada compta amb lletra de Jef Mellemans.

INTÈRPRET

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

DIRECTOR

Ramon Garcia i Soler

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal