Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici > saluda

benvinguda

Benvolguts amics de l'Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador,

Ja fa uns quants anys que ens visiteu i accediu als continguts del nostre web. He de reconéixer que, gràcies a persones com Xavi Camarena i, sobretot, com Vicent Botella, el que va començar, en termes musicals, com un pasdoble ha esdevingut una simfonia: oferim informació puntual dels esdeveniments que es couen en la nostra Agrupació (concerts, certàmens, viatges...), podeu accedir a enregistraments, fotografies, vídeos... de les distintes seccions d’AMSCA, disposeu d’informació sobre les nostres agrupacions, de la nostra escola...

Tanmateix, avui encetem una nova etapa amb la finalitat que el nostre web siga el més accessible possible a tothom. Això què implica? doncs que es podrà consultar i emprar des de qualsevol aparell (ordinador, telèfon mòbil...) i des de qualsevol navegador: Internet Explorer, Firefox Mozilla, Òpera, Google Chrome, Galeón, Safari, etc. A més, el web està adaptat seguint les pautes d’accessibilitat web, és a dir, es basa en les recomanacions adoptades pel consorci W3C, per tal de facilitar l’accés universal i eliminar les barreres que impedeixen el dret a qualsevol persona a accedir a la informació i la comunicació. Això implica que aquelles persones que tinguen alguna minusvalidesa (auditiva, visual, sensorial, motora...) també podran accedir amb menys dificultats als nostres continguts. Això no obstant, d’ara endavant mirarem de proposar textos alternatius per tal de facilitar la informació a aquells usuaris que no puguen accedir a tots els continguts, especialment, els multimèdia a causa de la seua minusvalidesa.

Finalment, només dir-vos que està confeccionada amb programari lliure i que ha estat validada pel consorci W3C.

Només em resta d’agrair l’immens treball dut a terme pel nostre company Vicent Botella. Gràcies al seu esforç i perseverança el nostre web ha entrat en una nova etapa. Esperem poder comptar amb vosaltres.

Us convidem que participeu amb nosaltres de totes les actuacions que anem realitzant.

Us hi esperem

La Junta Directiva de l'AMSCA

Novembre de 2010

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal