Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2024

notícies AMSCA 2024


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

MATRICULA ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR

Obert el període de matrícula per al curs 2024-2025 de l'Escola de Música d'Ador. Aquelles persones que vulgueu fer el tràmit electrònicament disposeu d'aquest enllaç al formulari de matrícula.

Cartell informatiu matrícula Escola de Música Ador

CONCERT MÚSICA FESTERA, UNDEF UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE GANDIA

Cartell  del Concert de Música Festera, juny 2024, Aula Magna UPG

L’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador oferirà el proper divendres 28 de juny a les 19.00 hores un concert de música festera. Aquest concert s’emmarca dins del II Congrés Internacional sobre les festes de Moros i Cristians que organitza la Unión Nacional de Entidades Festeras de Moros y Cristianos (UNDEF) durant el cap de setmana del 28 al 30 de juny al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València en el qual s’impartiran un seguit de ponències, comunicacions i taules redones al voltant de l’origen, història i evolució d’aquestes festes tan arrelades a la nostra comunitat. L’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador interpretarà peces d’autors de reconegut prestigi dins del món de la música festera i el concert tindrà lloc a l’Aula Magna del Campus de Gandia. Més informació al web: PROGRAMA Y PONENTES 2º CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE LAS FIESTAS MOROS Y CRISTIANOS

ACTUACIÓ DE RUBÉN SIMEÓ AL MUSEU FALLER DE GANDIA


Cartell anunciador del concert de Rubé Simeó i la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

El talent musical de Rubén Simeó s'uneix a l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador en un concert organitzat pels festers del Santíssim Crist de l’Empar de la població d’Ador que promet ser memorable i captivar tots els amants de la música que ressonarà de manera majestuosa quan el prestigiós trompetista, reconegut internacionalment pel seu virtuosisme i la seua habilitat per portar les audiències a emocionants viatges musicals, oferisca aquest concert acompanyat per l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

El concert, que tindrà lloc el proper diumenge 5 de maig a les 19.00 hores al Museu Faller de Gandia, serà una immillorable oportunitat perquè el públic experimente la màgia de la música en viu en un ambient íntim i acollidor. Des de peces clàssiques fins a composicions contemporànies, el repertori seleccionat promet sorprendre i delectar els assistents, portant-los a un viatge emocional a través dels sons d’un seguit de peces de repertori virtuosístic per a trompeta solista i banda de música. Serà una gran oportunitat per escoltar obres de grandíssima musicalitat i molt espectaculars només a l'abast per a la seua interpretació per part de grans virtuosos d’aquest instrument.

Amb una trajectòria que abasta dècades de dedicació a la música, Rubén Simeó ha guanyat l'elogi de crítics i aficionats per la interpretació apassionada i el compromís amb l'excel·lència artística. La seua actuació promet ser un esdeveniment inoblidable que deixarà una impressió duradora a tots els assistents.

Rubén Simeó va nàixer el 1992 a Vigo i des de molt aviat va destacar amb la trompeta, cosa que el va portar a fer concerts en grans auditoris i programes de televisió, amb gran èxit de públic i crítica musical, que elogiaven la seua maduresa tècnica i interpretativa a tan poca edat. Amb només dotze anys va gravar el seu primer disc i va actuar com a solista al Concert de Nadal amb l'Orquestra Simfònica de la RTVE a l'Auditori Nacional de Madrid i no ha deixat de recórrer el món fent gires pels cinc continents. L'any 2005, amb tot just 13 anys, va actuar acompanyat de la Banda Municipal de València al seu concert de Nadal. Ha obtingut grans premis als millors concursos nacionals i internacionals.

Ador, 23 d'abril de 2024MASTERCLASS RUBÉN SIMEÓ

Cartell del concert masterclass de Rubén Simeó

PREU INSCRIPCIÓ

El trompetista de reconegut prestigi internacional RUBÉN SIMEÓ impartirà una MASTERCLASS el proper dissabte dia 4 de maig, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

L’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador presenta aquesta jornada comptant amb un dels músics més destacats i rellevants solistes a nivell internacional.

La masterclass tindrà dues modalitats:

ALUMNES ACTIUS: cal que els participants hagen cursat o estiguen cursant, com a mínim, estudis del Grau Professional de Trompeta. Hi haurà un màxim de DOTZE instrumentistes, que se seleccionaran per ordre d’inscripció.

ALUMNES OIENTS: oberta a tot el públic, tant trompetistes com no trompetistes, músics o no músics, amb inquietud per aprendre. El nombre de participants d’aquesta modalitat estarà limitada a l’aforament del saló de concerts de la Casa de la Música d'Ador.

Preu per alumne:

- ACTIU 40€

- OIENT 20€

Per realitzar la inscripció, ompliu aquest qüestionari de Google Forms.

La formalització de la inscripció es farà efectiva una vegada rebut l’ingrés de l’import de la classe magistral.

Per més informació, podeu telefonar al 962808155 o enviar un correu electrònic a:

escolademusica@amsca.es

Cartell del concert masterclass de Rubén Simeó

DESTACADES

  • Divendres 28 de juny a les 19,00h, Concert de Música Festera a l'Aula Magna de la Universitat Politècnica de Gandia.

  • Diumenge 23 de juny a les 19,00h, Concert de la Banda Jove a la Casa de la Música d'Ador.

  • Diumenge 23 de juny a les 12,30h, Concert de la Banda Jove a l'Auditori Municipal de Rafelcofer.

  • Diumenge 5 de maig a les 19,00h, concert de Rubén Simeó amb la Banda AMSCA al Museu Faller de Gandia.

  • Dissabte 4 de maig de 10.00h a 14.00h, Masterclass amb Rubén Simeó a la Casa de la Música d'Ador.
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

High Flight

Poema simfònic de Joseph Turrin, interpretat l'11 de desembre de 2021 en el 44é Certamen Provincial de Bandes de Música de València per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Manuel Godoy

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal