Vosté està > inici> notícies 2020

notícies AMSCA 2020


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR, MATRÍCULA CURS 2020-21
L'Escola de Música d'Ador obri el termini de matriculació per al proper curs 2020-21. Aquest termini finalitzarà el 31 de juliol.
El procediment de matriculació es realitzarà mitjançant l’enviament del Full de matrícula adjunt que haureu d’enviar per correu electrònic a la següent adreça electrònica:
escolademusica@amsca.es
Als següents documents podreu trobar l’oferta acadèmica de la nostra escola i el full de matriculació que haureu de complimentar amb totes les dades.
Oferta acadèmica
Full de matrícula
Per favor, envieu el document sense escanejar. No cal signar-lo, es donarà per signat amb el seu enviament al nostre correu una vegada complimentat amb totes les dades.
Per als alumnes que cursaran 1r curs, es disposarà un dia al mes de setembre on podran provar els instruments que té disponibles la nostra agrupació per tal d’escollir l’instrument que desitja
Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte als següents telèfons:
629621527 (Almanzor Sapena)
656901563 (Jordi Estruch)

INSCRIPCIONS PROVES ACCÉS ENSENYAMENTS PROFESSIONALS DE MÚSICA
Benvolguts pares,
Una vegada publicades les dades relatives al període d’inscripció per a la realització de les proves d’accés a ensenyament professional de música, us informem que aquest període s’ha fixat des de les 9.00 hores del proper dilluns 1 de juny fins les 15.00 hores del 9 de juny.
Des de l’Escola de Música d’Ador us annexem els enllaços web amb la informació relativa a les proves d’accés a ensenyament professional de música per al Conservatori Professional Josep Climent d’Oliva i l’Escola de Música Districte Marítim del Grau de Gandia.
Conservatori Professional de Música Josep Climent D’Oliva
Escola de Música Districte Marítim del Grau de Gandia
Per a més informació o si teniu qualsevol dubte us recomanem que contacteu directament amb el vostre professor d’instrument o al correu de l'Escola de Música d'AMSCA, escolademusica@amsca.es .
Atentament,
La Junta Directiva
Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador

ESCOLA DE MÚSICA, COMUNICAT OFICIAL
Seguint les recomanacions i el comunicat oficial del Govern de la Comunitat Valenciana d'ahir dijous 12 de març i per decisió de la Junta Directiva, hem decidit avançar-nos i QUEDEN SUSPESES LES CLASSES DE L’ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR A PARTIR D'AVUÍ DIVENDRES 13 DE MARÇ.
Esperem que la situació millore prompte, amb la qual cosa s’informaria a tot l’alumnat de la reanudació de les classes i de la manera de poder recuperar si cal eixes classes que no s'impartiran. Estigau atents a les properes notícies.
Disculpeu les molèsties.
Seguiu a Facebook Escola de Música d'Ador

AUDICIONS INSTRUMENTALS, ESCOLA DE MÚSICA
El proper diumenge 16 de febrer, a les 11:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindran lloc les audicions instrumentals de l'alumnat de l'Escola de Música de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador. LLegir més... Disposeu ací el programa de mà de les audicions

CONCERT MIG ANY FESTER
El proper dissabte 15 de febrer, a les 20:00h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la quinzena edició del Concert de Música Festera emmarcat en les cel·lebracions dels actes del Mig Any Fester a la nostra població.
Com és habitual, el programa de composicions que oferim comptarà amb la presència d'alguns dels compositors que les han realitzat. LLegir més...

Cartell anunciador del Programa del concert del Mig Any Fester de febrer de 2020 de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'AdorCONCERT MEMORIAL MARC VILLAR, AJORNAT
Vos comuniquem que el memorial Marc Villar es trasllada a una nova data, vos mantindrem informats, gràcies.

DESTACADES
HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

Jad-A-Daj

Composició de Carlos Pellicer Andrés, interpretada el 21 de juliol de 2011 en el 125é Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València" per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Ramon Garcia i Soler

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal