Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > inici> notícies 2021

notícies AMSCA 2021


imatge que representa un un diari amb el logo i nom de l'agrupació

CONCERT BANDA AMSCA

Estimats amics i amigues, sembla que ha arribat el moment de trobar-nos, de compartir musicalment una estona després de tant de temps sense poder ajuntar-nos.

Després d'un any i mig llarg de malson que la maleïda pandèmia ens està donant, afectant de manera negativa tots els àmbits que com a persones i societat som, el dissabte vinent 31 de juliol, a les 20.30 hores, al frontó municipal d'Ador, la nostra banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília, fent allò que sap fer, música, tractarà de fer oblidar aquests moments tan negatius que estem passant.

No ha estat gens fàcil fer que el col·lectiu d'integrants de la banda es tornara a posar en marxa, assajos amb dificultats com la distància entre els músics, mascaretes en aquells casos que era possible portar-les...i sobretot l'angúnia i la incertesa dels possibles contagis, els quals sortosament no s'han donat, circumstàncies totes que no han facilitat la tornada, però que la il.lusió ha fet possible.

És d'agrair l'excel·lent tasca i esforç portats a terme pel director, junta directiva i músics per aconseguir fer aquest concert, el primer amb presència de públic des de l'inici de la pandèmia.

Per a aquesta ocasió s'han seleccionat un recull d'obres d'autors reconeguts que de segur seran del seu grat.

Recordeu de seguir en tot moment els  protocols de seguretat enfront de la Covid!

LA MÚSICA ENS DÓNA VIDA!!

Cartell anunciador del concert del 31 d'agost de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA D'ADOR, CURS 2021-2022

L’Escola de Música d’Ador obri el termini de matriculació per al proper curs 2021-22. Aquest termini finalitzarà el 10 d’agost.

El procediment de matriculació es realitzarà mitjançant l’enviament del Full de matrícula adjunt que haureu d’enviar per correu electrònic a la següent adreça electrònica: escolademusica@amsca.es

Als següents documents podreu trobar l’oferta acadèmica de la nostra escola i el full de matriculació que haureu de complimentar amb totes les dades.

Oferta acadèmica

Full de matrícula

Per favor, envieu el document sense escanejar. No cal signar-lo, es donarà per signat amb el seu enviament al nostre correu una vegada complimentat amb totes les dades.

Per als alumnes que cursaran 1r curs, es disposarà un dia al mes de setembre on podran comprovar els instruments que té disponibles la nostra agrupació per tal d’escollir l’instrument que desitgen.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte als següents telèfons:

622264731 (Rosa Mascarell)

629621527 (Almanzor Sapena)

656901563 (Jordi Estruch)

DESTACADES

HISTÒRIC DE NOTÍCIES

AUDITORI

Sidus

Poema simfònic de Thomas Doss, interpretat el 26 de novembre de 2016 en el concert de Santa Cecília per la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, sota la direccció de Manuel Godoy

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal