Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2008 > nota de premsa master class amb Jan Cober

NOTA DE PREMSA MASTER CLASS AMB JAN COBER

LA BANDA DE MÚSICA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ADOR, BANDA INVITADA EN LA MASTER CLASS DE DIRECCIÓ DE BANDA ORGANITZADA PER L’ESCOLA COMARCAL DE MÚSICA DE LA VALL D’ALBAIDA

Els propers dies 11, 12 i 13 de desembre es realitzarà a la Casa de la Música d’Ador una master class de direcció de banda organitzada per l’Escola Comarcal de Música de la Vall d’Albaida a càrrec d’un dels pedagogs europeus més prestigiosos dins l’especialitat, el mestre holandés i professor de direcció Jan Cober (Maastricht Conservatorium), i que tindrà com a director assistent el prestigiós director valencià José Rafael Pascual Vilaplana.

El curs es realitzarà a la Casa de la Música d’Ador i en ell alumnes de tot l’estat espanyol i de l’estranger rebran classes teòriques i pràctiques per part d’aquests dos directors de talla internacional. La banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador serà l’encarregada de participar en les sessions pràctiques del curs.

L’objectiu de la master class és facilitar la trobada dels alumnes de direcció de banda amb altres mestres. Amb aquesta trobada intensiva de tres dies, els alumnes podran acostar-se a la tècnica de direcció, a l’estudi de partitures i la investigació sobre el repertori de música per a banda, a més d’enfrontar-se directament a aquestes tècniques davant d’una agrupació musical.

El curs finalitzarà el proper dissabte 13 de desembre amb el Concert de Clausura que tindrà lloc a la Casa de la Música d’Ador a les 19.30 h en el qual tres alumnes a l’elecció dels mateixos participants i també els dos professors del curs dirigiran les obres treballades al llarg d’aquests tres dies.

Ador, 10 de desembre de 2008

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal