Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2009 > concert a Ontinyent

CONCERT A ONTINYENT

LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR CONVIDADA AL CICLE DE CONCERTS “ESTIU MUSICAL” D’ONTINYENT

El pròxim divendres 10 de juliol a les 23.00 h tindrà lloc al Parc Mestre Ferrero d’Ontinyent el primer festival del cicle de concerts “Estiu Musical 2009” d’aquesta població de la Vall d’Albaida que organitza l’Agrupació Musical Ontinyent amb el patrocini de la Regidoria de Cultura. Aquest any se celebra l’onzena edició d’aquesta iniciativa cultural que durà a la capital de la Vall d’Albaida sis formacions musicals de les comarques centrals valencianes que oferiran al públic assistent, durant tres divendres consecutius del mes de juliol, un seguit de peces d’estils ben variats que, de segur, no els deixaran indiferents.

cartell anunciador concerts programats

Enguany les bandes seleccionades a participar són, a més de la nostra, l’Agrupació Musical “la Banda” d’Alfarrasí, la banda jove de la Unió Musical de Llanera de Ranes, la banda juvenil de l’Agrupació Musical Ontinyent, la Unió Artística Musical de Fontanars dels Alforins i la banda amfitriona, la formació que dirigeix el mestre Enrique Alborch Tarrasó.

Per a la banda de música d’Ador, sota el mestratge del director-compositor d’Adzeneta d’Albaida, Ramon Garcia i Soler, suposarà un altre repte important en la seua dilatada història. De fet, la temporada que finalitzarà amb el concert del dia 15 d’agost, pròleg de les festes d’Ador, ha vingut carregada d’actuacions dins i fora de la comarca. A més de la programació concertística habitual, s’han ofert concerts extraordinaris a Tarragona, al Grau de Gandia o a Eivissa, s’ha participat en una master class de direcció de banda amb un dels directors més prestigiosos de tot Europa, Jan Cober, o s’ha pres part, en qualitat de banda invitada i sota les ordres del prestigiós director de Muro del Comtat, José Rafael Pascual Vilaplana, en la segona edició del curs de formació de postgrau "Direcció de Banda" que organitzen conjuntament les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida (JMVA) i la Universitat Politècnica de Gandia (UPV).

Esperem que iniciatives com aquesta, que prestigien les nostres bandes de música, s’estenguen a d’altres poblacions valencianes. De segur que l’esforç que implica la culminació d’aquest esdeveniment cultural, ajudarà a la millora de la qualitat de la nostra agrupació i de moltes més formacions valencianes.

Ador, 6 de juliol de 2009

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal