Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2009 > concert de festes

CONCERT DE FESTES

LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR OFEREIX EL TRADICIONAL CONCERT DE FESTES

El pròxim dissabte 15 d’agost a les 22.30 h tindrà lloc a l’auditori de la Casa de la Música d’Ador el tradicional concert de festes que s’enquadra dins dels actes de la XXIII Setmana Cultural de la nostra població, preàmbul de les festes patronals d’Ador.

En aquest concert, on només hi participarà la nostra banda, hom podrà gaudir de la interpretació d’un seguit d’obres d’estils ben diferents: des de dos pasdobles totalment distints a un concert per clarinet solista, tot passant per peces simfòniques. Especialment, hem volgut retre homenatge a dos cèlebres compositors valencians: Ruperto Chapí, de qui enguany es commemoren els 100 anys de la seua mort, i Joaquín Rodrigo, atés que en el 2009 celebrem també deu anys de la seua defunció, amb la interpretació d’un parell obres ben conegudes d’aquests valencians universals.

Per a la banda de música d’Ador, sota el mestratge del director-compositor d’Adzeneta d’Albaida, Ramon Garcia i Soler, suposarà un altra ocasió per poder mostrar als seus socis, simpatitzants i a tot el poble assistent el treball realitzat en aquest darrer tram de la temporada. De fet, aquesta ha vingut carregada d’actuacions dins i fora de la comarca. A més de la programació concertística habitual, s’han ofert concerts extraordinaris a Tarragona, al Grau de Gandia, a Eivissa i a Ontinyent, a més d’organitzar una master class de direcció de banda amb un dels directors més prestigiosos de tot Europa, Jan Cober, o haver-hi participat en la segona edició del curs de formació de postgrau "Direcció de Banda" que organitzen conjuntament les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida (JMVA) i la Universitat Politècnica de València (UPV).

L’acte està patrocinat per l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ador i dóna per tancada la setmana cultural del nostre poble.

Ador, 9 d’agost de 2009

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal