Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2009 > intercanvis musicals Ador 2009

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2009

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2009

La Coral de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador (la Safor) ha programat el ‘Festival de Corals Ador 2009’ dins de la VI Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes per al dia 19 de setembre a les 19.30 h a realitzar en l’Auditori de la Casa de la Música d'Ador. L’objectiu fonamental d’aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals del nostre país.

Enguany, hi participa, en primer lloc, l’Orféo ‘Josep Climent’ d’Oliva (la Safor), secció de l’Associació Artístico–Musical de la població saforenca. Aquesta formació, malgrat la seua joventut, ha interpretat multitud d’obres de diversos estils tant sacres com profanes: havaneres, cançons nadalenques, cants gregorians, tradicionals valencianes, aragoneses, catalanes, hongareses, escoceses, etc. I també una bona mostra d’obres religioses entre les quals cal destacar, juntament amb l'Orquestra Clàssica de l’Associació la Missa Brevis en Re de W. A. Mozart K 194 i la Missa en Do de Ch. Gounod. Comprenent amb tot, repertori des del segle XV fins al segle XXI. La direcció artística i musical de l'Orfeó, des del mes de setembre de 2002, recau en el mestre de Sueca Enric X. Naval i Llorca.

A més a més, també comptem amb la presència d’una altra formació vocal en qualitat d’invitada, concretament el Cor de Cambra Tyrichae de Tortosa (Baix Ebre). Aquesta agrupació va ser fundada l’any 2000 amb la voluntat de difondre el repertori coral de diversos estils. El seu repertori abraça composicions de diferents gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, medieval, renaixentista, barroca clàssica romàntica, contemporània i tradicional d’arreu del món. El seu director és l’ampostí Raül Martínez i Lorente.

En tercer lloc, la nostra coral, sota la direcció del mestre d’Oliva Ferran Escrivà Llorca, ens interpretarà un seguit de peces d’estil ben variat que esperem que delecten tots els assistents. (veure programa de mà adjunt). Finalment, i per tancar el concert, les tres agrupacions vocals cantaran conjuntament la coneguda peça de M. Meystre/W. R. Willisegger:Per tu jo cantaria.

L’acte està patrocinat per l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ador.

Ador, 15 de setembre de 2009

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal