Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2010 > intercanvis musicals Ador 2010

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2010

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2010

La Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador (la Safor) ha programat el ‘Festival de Bandes Juvenils Ador 2010’ dins de la VII Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes per al dia 19 de setembre a les 12.00 h a realitzar en l’Auditori de la Casa de la Música d'Ador. L’objectiu fonamental d’aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals del nostre país. Aquest concert s'enquadra en el conveni subscrit entre la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de la Música (IVM).

Enguany, hi participa, en primer lloc, la Banda Juvenil de l’Associació Artístico Musical d’Oliva (la Safor), formació que dirigeix el mestre d’Oliva Marc Oltra Climent i que ens interpretarà el pasdoble Puenteareas de R. Soutullo, Orpheus in the Underworld de J. Offenbach i acabaran el concert amb Bands Around the World de P. Yoder i H. Walters.

Tot seguit, la nostra banda juvenil, sota la direcció del mestre de Barx Xavier Donet Donet, ens interpretarà un seguit de peces d’estil ben variat que esperem que delecten tots els assistents. Així, hom podrà escoltar des dels pasdoble de presentació Alegría agostense de J. M. Molina, passant per un arranjament del famós Cànon de J. Pachelbel, per finalitzar amb un altre arranjament de la BSO de la pel·lícula El set magnífics o una selecció de música de sèries de televisió, Television showcase.

El concert dóna per tancat aquest intercanvi, atés que el dia 18 de setembre la nostra banda juvenil visitarà la veïna població saforenca.

Ador, 15 de setembre de 2010

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal