Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > concert de Santa Cecília 2014

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2014

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2014

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació la qual oferirà el concert a les 20.00 h de Dissabte 22 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

Aquest concert, dedicat integrament a la música composada pel mestre de Benigànim Carlos Pellicer Andrés, estarà compost per peces que la nostra Agrupació tindrà el plaer de gravar per a la prestigiosa editorial holandesa Molenaar.

A la primera part s'escoltarà el pasdoble L'Ofrena del nostre director Ramon Garcia i Soler, pas-doble dedicat a la filà Maseros de Banyeres de Mariola, per commemorar el cinquantenari de l'inici de l'Ofrena a Sant Jordi. A continuació s´interpretarà la fanfàrria Discursum, música composada per Carlos Pellicer per a la Proclamació de les Festes Patronals de Benigànim l´any 2012. Per finalitzar la primera part del concert escoltarem Omaira, peça per a trombó solista i banda també de Carlos Pellicer. En aquesta ocasió el solista será el músic de la nostra banda Sergi Miñana Miñana. Omaira està dedicada a Omaira Sánchez, la xiqueta tristament morta a les inundacions que va assolar la població d'Armero a conseqüència de l'erupció del volcà Nevado del Ruíz a Colòmbia.

Ja a la segona part del concert, escoltarem dos de les peces amb la qual la nostra Agrupació ha aconseguit els millors premis als diferents Certamens als quals ha concorregut. Així, la banda interpretarà Jad-a-daj, segon premi al prestigiós concurs per a composicions originals per a banda de la localitat de Corciano a Itàlia. Amb aquesta peça la nostra Agrupació va aconseguir el 1er Premi a la XXXV Certamen Provincial de Bandes de Música que organitza la Diputació de València i, com no, el 1er Premi i Menció d´Honor al 125é Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Per finalitzar el concert, s´interpretarà una altra peça escollida pel nostre director per a ser l´obra lliure al recent Certamen Provincial de Bandes celebrat el passat mes de maig i amb la qual la nostra Agrupació es va alçar amb el 1er Premi dins la secció tercera. Es tracta de Sequences for band, peça amb la qual el seu compositor aconsegueix el 1er premi al XXIX Concurs Internacional de Composició Original per a Banda a l'any 2013 a la ja citada localitat italiana de Corciano.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal