Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > concert mig any fester 2017

CONCERT MIG ANY FESTER 2017

CONCERT MIG ANY FESTER 2017

El proper divendres 10 de febrer, a les 20:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la dotzena edició del Concert de Música Festera a la nostra població. Amb aquest concert debutarà el recentment escollit nou director titular de la nostra banda Manuel Godoy, que ha escollit un programa que esperem que el públic assistent disfrute.

De fet, el programa que interpretarà la banda està compost per un seguit de pasdobles, marxes mores i cristianes de diferents estils. Així, s'interpretaran el pasdoble El petit Adolfin Bernabeu del compositor alcoià Amando Blanquer Ponsoda, la marxa cristiana Saxum del mestre Rafa Mullor Grau i el pasdoble anomenat Encarnita "la de Llusian" del compositor Josep Vicent Egea Insa. Per a finalitzar el concert s´interpretarà un bloc dedicat al mestre de Muro d´Alcoi Jose Rafael Pascual Vilaplana que inclou la marxa cristiana Creu d´Arsuf, el pasdoble Al Abed Alkasar i la marxa mora Kike "El Gallo".

Amb aquest concert s'obrin els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador i com no, enceta el cicle de concerts d´aquest any al sí de la nostra Societat.

Ador, 6 de febrer de 2017

La Junta Directiva



cartell anunciador Concert Mig Any fester 2017 d'Ador

* Cartell Mig Any Fester 2017 Ador

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal