Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2017 > concert Santa Cecília 2017

CONCERT SANTA CECÍLIA 2017

CONCERT SANTA CECÍLIA 2017

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació oferirà un concert commemoratiu extraordinari a les 19.30h de dissabte 25 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

El concert s'emmarca en la programació concertística especial que la nostra Agrupació realitza aquest any en els actes de commemoració de la festivitat de Santa Cecília.

A la primera part s'escoltarà Carmen Carrera, pasdoble gallec de Xose Luis Represas, pasdoble que dedica l'autor a la figura de sa mare Carmen Carrera, on destaca un solo de dos clarinets . A continuació, s'escoltarà l'obra simfònica Adventure del compositor alemany Markus Götz que ens farà viatjar a un món ple d'aventures, amor i heroïcitat. Tot seguit es podrà escoltar Viktor's Tale, tema de la banda sonora que John Wiliams va composar per a la pel·lícula The Terminal i basada en la figura de Viktor Navorski, atrapat a la terminal de l'aeroport Charles de Gaulle de París. Per finalitzar la primera part escoltarem Shalom, una sel·lecció de tres danses hebrees composades per Philip Sparke.

La segona part del concert començarà amb L'artigiano, obra de Pablo Olivas Marco que fou composada l'any 2015 i que suposa la primera obra simfònica del propi autor. Seguidament s'escoltarà Serenade, serenata cantata del compositor Franz Schübert, obra on l'autor descriu amb tocs subtils una hermosa melodia cantada. Tot seguit s'escoltarà Libertango del compositor argentí Astor Piazzolla, un meravellós tango argentí que ens trasportarà a aquella bella regió. Per a finalitzar el concert podrem escoltar American Graphity, sel·lecció de temes coneguts nord-americans arranjats per Naohiro Iwai, entre els quals trobem peces tan conegudes com Fly me to the Moon de Frank Sinatra, Johnny Angel de Shelley Fabares, Red Roses for a Blue Lady de Paul Anka, By the Time I get to Phoenix de Glen Campbell i Bye Bye Birdie de Charles Strouse i Johnny Green.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

Ador, 21 de novembre de 2017

La Junta Directiva



Cartell anunciador Concert de Santa Cecília 2017 de la banda de l'agrupació Santa Cecília d'Ador

* cartell anunciador del concert de Santa Cecília de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas


* disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal