Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > concert mig any fester 2018

CONCERT MIG ANY FESTER 2018

CONCERT MIG ANY FESTER 2018

El proper dissabte 17 de febrer, a les 19:30h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc el Concert de Música Festera emmarcat en les cel·lebracions dels actes del Mig Any Fester a la nostra població. Aquest concert arriba a la tretzena edició i servirà per retre homenatge a la figura de Jose Pérez Vilaplana, que enguany fa 20 anys de la seva mort.

A més, el programa que oferim comptarà amb la presència dels compositors que les han realitzat. Així, a la primera part del programa podrem escoltar el pasdoble Arte, del gran amic i compositor de Beneixama, Juan Bautista Francés Parra. Tot seguit s'interpretarà la marxa mora Alfawara, del compositor ontinyentí Saül Gómez Soler. Les dues últimes peces de la primera part serviran de petit homenatge a la música del compositor contestà José Pérez Vilaplana. D'ell la nostra banda interpretarà la marxa cristiana Zoraidamir i la marxa mora El Mahdí.

La segona part del concert començarà amb la interpretació del pasdoble Mavi&Borja del compositor d'Oliva Joan Mont. A continuació serà el torn d'escoltar la marxa mora 20 de març, del compositor de Cocentaina Francisco Valor Llorens. El concert continuarà amb la interpretació i estrena de la peça Nando el Xato de Pego del benvolgut amic de Xeresa, Josep Antoni Castelló Cardona. Per finalitzar el programa, la banda interpretarà Picadilly Circus, del mestre de Cocentaina Josep Vicent Egea Insa.

Amb aquest concert conclouen els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador i com no, enceta el cicle de concerts d´aquest any al sí de la nostra Societat.

Ador, 12 de febrer de 2018

La Junta Directiva



Cartell anunciador Concert del Concert del Mig Any Fester de febrer de 2018 de la banda de l'agrupació Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del concert del Mig Any Fester de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas i compositors convidats


*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal