Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2018 > audicions fi de curs escola de música

AUDICIONS FI DE CURS ESCOLA DE MÚSICA

AUDICIONS FI DE CURS ESCOLA DE MÚSICA

Anem acabant el mes de juny i és hora d'acomiadar el curs musical de la millor manera que sabem que és fent música. Per a tal fi l'alumnat i el professorat de la nostra escola volen mostrar tot allò que han aprés i han anat millorant durant el transcurs del curs. Donem pas a l'audició de fi de curs a càrrec dels educands de la nostra Agrupació. Tindrà lloc el dimecres 20 de juny a les 19h.00h i a la Casa de la Música d’Ador. En ella participarà tot l'alumnat de llenguatge musical (incloent l'alumnat de sensibilització musical), i també el de les diferents àrees instrumentals i vocals de la nostra escola.

Les audicions són una part molt important dintre del programa d'aprenentatge del nostre alumnat. Pensem que és molt possitiu que l'alumnat que es forme a la nostra Escola de Música tinga coneixements musicals però que també siguen oients actius i que acudisquen a concerts i que aprenguen a viure, estimar i valorar la música.

Per altra banda, aprofitem per posar al vostre abast dos articles que pensem poden ser unes bones eines de reflexió de com gaudir d'un concert o d'unes audicions, quines normes hem de seguir per part de tots i totes i què suposen les audicions per al nostre alumnat de l'Escola de Música. Esperem que gaudiu amb tot l'alumnat de les actuacions que han preparat amb tanta il.lusió durant aquest curs. Bones vacances a tots!!

Ador, 13 de juny de 2018

La Coordinadora de l'Escola de Música

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal