Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està >inici> noticies 2019 > concert galàctic

CONCERT GALÀCTIC

CONCERT GALÀCTIC

L’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador sota la direcció de Manuel Godoy oferirà el proper dissabte 8 de juny, a les 19.00 hores, a la Casa de la Música d’Ador, la tercera edició del Concert Temàtic.

En aquesta ocasió el concert està dedicat a l'Univers des de diferents perspectives amb la interpretació d’obres relacionades amb l’espai, l’astronomia i la ciència ficció.

El concert tindrà la presència de membres de l’Agrupació Astronòmica de La Safor que faran una breu introducció de cadascuna de les obres per tal que el públic puga gaudir d’elles. A més a més, la interpretació de cada obra podrà escoltar-se juntament amb un vídeo.

A la primera part del concert s’interpretarà Orión (del compositor d’Albatera Santiago Quinto) i Los Anillos de Saturno (del compositor de València Salvador Luján). A la segona part s’interpretarà una selecció dels temes més coneguts de la saga de pel·lícules Star Wars (del compositor nordamericà John Williams).

Ador, 4 de juny de 2019

La Junta Directiva



Cartell anunciador del Programa del CONCERT GALÀCTIC de la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

*cartell anunciador del CONCERT GALÀCTIC de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Manuel Godoy Mesas

*disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch, músic d'AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal