Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > banda > recordant > valhalla

valhalla


TÍTOL

Valhalla

AUTOR

Obra de Francisco Zacarés Fort, interpretat per l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador en el concert celebrat amb motiu de la participació en el II Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de La Sénia, sota la direcció de Ramon Garcia i Soler, el 19 d'abril de 2008.

Francisco Zacarés Fort (Albal, València,1961) és un dels compositors valencians més guardonats tant a nivell nacional com internacional en diferents concursos de composició per a banda: Kerkrade (Holanda),Corciano (Italia), Algemesí, Alicant... Actualment és professor d'armonia del Conservatori Superior de Música de València.

Valhalla és una de les parts de l'Asgard (el paradís cap on les Walkiries condueixen als herois morts en combat) segons la mitologia del nort d'Europa). Tractada com un tema sense variacions, l'obra és un clar reflexe de l'ofici compositiu de l'autor que sap traure profit a cadascuna de les idees musicals. Les quatre variacions temàtiques responen a la descripció de Thor, l'assossec que segueix a la lluita, la descripció del déu maligne Loky, i finalment, la lluita dels Déus.

INTÈRPRET

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

DIRECTOR

Ramon Garcia i Soler

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal