Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2008 > comunicat

COMUNICAT

COMUNICAT OFICIAL AMSCA CERTAMEN DE LA SÉNIA

Un cop acabada la participació de la nostra banda de música en el II Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’, voldríem, en primer lloc, agrair pregonament l’esforç i la dedicació dels tots els membres de la nostra banda que hi han participat, especialment aquells que han mostrat un interés i una il·lusió majors. En segon lloc, també voldríem fer extensiu un reconeixement públic a la tasca duta a terme pel nostre director, que ha estat felicitat, fins i tot, pel mateix Dirk Brossé, compositor de l’obra obligada i president del jurat del certamen. En tercer lloc, no podem passar per alt la calorosa acollida que rebérem dissabte pel matí per part de la Societat Musical d’Alcanar, als quals esperem compensar d’alguna forma pròximament. Per acabar, només ens resta agrair l’ajut econòmic i suport material rebut per part de l’Ajuntament d’Ador i l’empresa Sant Jaume d’Almoines, junt al treball dut a terme pels nostres col·laboradors: muntadors, transportistes... A tots ells, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Sabíem que participar en un certamen internacional era un repte molt complicat, però alhora important per a la nostra banda. Encara que no hem aconseguit cap guardó, hem rebut moltíssimes felicitacions de molts assistents i tècnics musicals, fins i tot, dels mateixos guanyadors, als quals també volem felicitar públicament per la seua interpretació.

Com va quedar sobradament demostrat, el nivell manifestat pels nostres músics no va deixar indiferent ningú (ens quedàrem a només dos punts del segon premi) i va estar a l’altura de les bandes amb les quals competíem, formacions amb plantilles farcides de professionals que no se sotmeten al control exercit per la nostra Federació de Bandes en no existir un organisme semblant en les seues comunitats autònomes. Aquest fet perjudica clarament les bandes de música valencianes i hauria de fer reflexionar els organitzadors del certamen, als quals també volem agrair-los el tracte mostrat, sobretot, pel senyor Ferran Arasa.

Esperem que la nostra banda participe en altres certàmens pròximament i animem els seus membres a continuar treballant per dur ben alt i amb molt d’orgull el nom de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador a tots els indrets on hi assistesca.

LA NOSTRA MÉS SENTIDA ENHORABONA!

Junta Directiva de l’AMSCA

Ador, 23 d’abril de 2008

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal