Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2010 > certamen Altea la Vella

CERTAMEN ALTEA LA VELLA

LA BANDA DE MÚSICA D’ADOR PARTICIPARÀ EN EL VUITÉ CERTAMEN DE MÚSICA FESTERA D’ALTEA LA VELLA 2010

El proper 6 de febrer de 2010, la banda de música de l’Agrupació Santa Cecília d’Ador concorrerà a la vuitena edició del Certamen de Música Festera d’Altea, que organitza la Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella.

El dissabte 21 de novembre tingué lloc al Centre Cultural de l’esmentada població de la Marina Baixa el sorteig que determinà les bandes que hi participaran. L’acte comptà amb la presència dels representants de l'Ajuntament d'Altea, de la societat organitzadora, de l’Associació de Moros i Cristians de la població, i de membres de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, a més dels representants de les bandes inscrites.

En el certamen actuaran tres formacions musicals valencianes que presentaran dalt del cadafal del Centre Cultural entre cinquanta i seixanta intèrprets en la seua plantilla. Així, la nostra banda actuarà en segon lloc després del CIUM del Genovés (la Costera) i precedida per la formació musical d’Onil (l’Alcoià). Serà la primera vegada que la banda que dirigeix el mestre d’Atzeneta d’Albaida, Ramon Garcia i Soler, concórrega a un certamen d’aquesta índole.

En aquesta edició, l’obra obligada del certamen serà la marxa mora, Los Djinns, de Santiago Quinto Serna, composició guanyadora del concurs nacional de música festera Vila d'Altea. A més a més, cada banda haurà d’interpretar una marxa cristina de lliure elecció i un pasdoble de presentació. En el nostre cas, la marxa cristiana elegida serà Catarsis de Josep Vicent Egea i Insa, i el pasdoble, Athenaeus 1932, del nostre director.

Des d’aquest portal no podem més que animar els membres de la nostra banda i també el nostre director, a més de desitjar-los: MOLTA SORT!!!!

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal