Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2009 > concert de Nadal a favor d'Unicef

CONCERT DE NADAL A FAVOR D'UNICEF

CONCERT DE NADAL A FAVOR D'UNICEF

Com ja va sent habitual, quan arriben aquestes dates, l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador oferirà el tradicional Concert de Nadal a favor d’UNICEF. Fa ja més de vint anys que la nostra Agrupació programa un concert benèfic anual per tal d’ajudar els més desfavorits. La donació econòmica aconseguida, provinent de les aportacions dels assistents, de la col·laboració econòmica de l’Ajuntament d’Ador i del sorteig d’un detall, es destinarà a la FUNDACIÓN UNICEF-COMITÉ ESPAÑOL.

El concert, que es realitzarà dissabte 19 de desembre a les 18.30 h a l’Auditori de la Casa de la Música, tindrà dues parts; en la primera, el públic assistent podrà gaudir d’un seguit de nadales ben tradicionals com: Joia en el món, La nit de Nadal, Adorar al niño, L’adoració dels pastors... interpretades per la coral de l’Agrupació. En segon lloc, la banda juvenil canviarà la línia esteticomusical, tot executant música de bandes sonores, com: Goldeneye o The magnificent seven. Per finalitzar l’acte, ambdues seccions interpretaran conjuntament dues nadales ben conegudes: Adeste fideles i Escolteu els àngels canten. La direcció artística de totes dues formacions musicals recau en el mestre d’Oliva, Ferran Escrivà i Llorca.

L’Agrupació aprofitarà l’acte per felicitar les festes de Nadal a tot el poble, especialment el seus socis i simpatitzants, i ens mostrarà un altre cop el seu vessant més solidari.

Ador, 15 de desembre de 2009

Modificat el ( dimecres, 16 desembre de 2009 )

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal