Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2010 > Presentació nou web AMSCA

PRESENTACIÓ NOU WEB AMSCA

PRESENTACIÓ NOU WEB AMSCA

El proper divendres 26 de novembre a les 20.00 h, dins dels actes organitzats per la nostra Agrupació per commemorar la festa de la nostra patrona, es presentarà a la Casa de la Música d’Ador el nou web per part del seu autor, el nostre company de la banda i de la coral, Vicent Botella.

La novetat més important del web és que està adaptat seguint les pautes d’accessibilitat web, és a dir, es basa en les recomanacions adoptades pel consorci W3C, per tal de facilitar l’accés universal i eliminar les barreres que impedeixen el dret a qualsevol persona a accedir a la informació i la comunicació. En la mesura de les nostres possibilitats, intentarem que aquelles persones que tinguen alguna minusvalidesa (auditiva, visual, sensorial, motora...) puguen accedir a la màxima quantitat d’informació possible dels nostres continguts. També, caldria destacar que està confeccionat amb programari lliure i que ha estat validat pel consorci W3C en relació a l’ús dels fulls d’estils (CSS) i l’etiquetatge xhtml 1.0.

Finalment, assenyalar que s’ha incorporat informació valuosa als diferents àudios i vídeos de l’apartat "Concerts" i "Recordant", s’han actualitzat i millorat la resta de seccions del web: descàrregues, jocs educatius per als més menuts, informació banda, banda juvenil, escola de música... i s’ha activat una altra vegada el fòrum.

Ador, 22 de novembre de 2010

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal