Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > concert mig any fester

CONCERT MIG ANY FESTER

CONCERT MIG ANY FESTER

El proper dissabte 5 de febrer, a les 19.00 h a l’Auditori de la Casa de la Música d’Ador, tindrà lloc la setena edició del Concert de Música Festera a la nostra població. A diferència de les altres edicions, enguany solament ens acompanyarà el prestigiós director i compositor José Rafael Pascual-Vilaplana, junt al nostre director, Ramon Garcia i Soler.

En el concert s’interpretarà una selecció de peces representatives de la dilatada carrera compositiva de tots dos, i podrem gaudir d’un assortiment d’obres d’estils ben variats. D’aquesta forma la banda serà dirigida per ambdós directors en un mà a mà sense precedents en la nostra Agrupació.

Així, de José Rafael Pascual-Vilaplana podrem escoltar algunes de les peces recopilades en el compacte De fang com: la marxa cristiana Señor Antonio i el pasdoble contrabandista Quebrantà, a més de la marxa mora Aträm i la marxa cristiana L’Elca, peça enregistrada per la nostra Agrupació en el compacte Moment de festa. Del nostre director, hom podrà gaudir d’obres tan conegudes com la marxa cristiana David i les marxes mores Almunastir i El colze, a més del pasdoble amb què encetarem el concert, Ximo Soler.

El concert està patrocinat per l’Ajuntament d’Ador i col·labora la Junta de Moros i Cristians d’Ador.

Ador, 2 de febrer de 2011

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal