Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > a la memòria de Ramon Cuenca Santiago

A LA MEMÒRIA DE RAMON CUENCASANTIAGO

A LA MEMÒRIA DE RAMON CUENCA SANTIAGO

Malauradament, avui ens hem despertat amb la tristíssima i inesperada notícia de la defunció del nostre expresident, Ramon Cuenca Santiago. Com sabeu, un home que va dedicar bona part de la seua vida a la nostra Agrupació per tal de fer realitat un important projecte cultural a la nostra població, a més de dotar d’una seu digna a la seua estimada Agrupació Musical ‘Santa Cecília’. Una Agrupació que, sens cap mena de dubte, no s’entendria sense la seua figura i la seua incommensurable dedicació.

Set anys com a secretari i quinze al front de la nostra Agrupació (1988-2003), permeteren aconseguir un seguit de fites importantíssimes per a la nostra societat musical. En primer lloc, dotar al nostre poble d’una de les primeres escoles reconegudes per la Conselleria d’Educació i Ciència (1994), planter de la nostra agrupació. En segon lloc, ampliar les seccions de la nostra Agrupació amb la coral i la banda juvenil. Finalment, durant aquests anys sabé pregonar dignament el nom del nostre poble per tot arreu, mitjançant un seguit de concerts i d’intercanvis, tot destacant la gira de concerts a Galícia i a Barcelona. Tanmateix, el projecte del qual se sentia més satisfet i del qual sempre li estarem plenament agraïts, sens dubte, fou la construcció de la Casa de la Música.

Com sabeu, l’any 2003 va dedicar passar el testimoni a altres membres de l’Agrupació perquè continuaren amb la seua tasca. Això, no obstant, mai no es va desvincular de nosaltres com a membre actiu de la coral o ajudant en allò que se li demanava. Des de l’actual directiva i resta de membres que integren les distintes seccions d’AMSCA, voldríem compartir amb la seua família aquests moments tan difícils. A més a més, voldríem tornar a reconéixer públicament l’esforç i dedicació constants de qui havia estat el nostre president. Servesca aquest petit text com a un merescut homenatge a un home que lluità incansablement per compartir amb tots nosaltres els seus somnis més anhelats.

Una abraçada ben forta,

AMSCA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal