Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > prematricula escola de música curs 2011 -2012

PREMATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2011-2012

PREMATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2011-2012

Estimats pares/mares i socis,

Ara que estem a punt de finalitzar el present curs, volem comunicar-vos que, per tal d’anar planificant el proper curs acadèmic, el dia 27 de juny des de les 19.00 fins a les 20.30 hores, faren una PREMATRÍCULA dels alumnes per al pròxim curs 2011-2012 a la Casa de la Música d’Ador. Posteriorment, els dies 15 i 16 de setembre matricularem l’alumnat.

Com tots els anys, l’escola ofereix classes d’iniciació, llenguatge musical i instrument (flauta-flautí, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, fiscorn, trombó, bombar-dí, tuba, piano i percussió).

A més a més teniu la possibilitat de cursar el mètode d’ensenyament musical anomenat YAMAHA per a xiquets/es de 3 a 5 anys i del qual ja portem realitzats quatre cursos. Es tracta d’un mètode pedagògic diferent que utilitza teclats musicals des del mateix moment en que els xiquets comencen les classes i que a més té la particularitat que cada alumne necessita d’una persona adulta al seu costat durant les classes.

També us informem que disposem de l’especialitat de dolçaina per totes aquelles persones que vulguen aprendre’n. Pel que fa al curs per a adults, es crearà un grup al centre si la matrícula ho permet.

La nostra Escola de Música està reconeguda per la Direcció General de Centres de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i, en ella, es cursen totes les assigna-tures del Grau Elemental, a més de la preparació per a la prova d’accés a Grau Mitjà per tal que es puguen continuar els estudis en un Conservatori Professional.

Les classes d’instrument començaran a partir del 17 de setembre (el professorat es posarà en contacte amb l’alumnat per a la segona quinzena de setembre). Finalment, les classes de llenguatge musical començaran l’1 d’octubre.

La Junta Directiva,

Ador, juny de 2011

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal