Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > concert banda juvenil i audicions fi de curs

CONCERT BANDA JUVENIL I AUDICIONS FI DE CURS

CONCERT BANDA JUVENIL I AUDICIONS FI DE CURS

Si el cap de setmana passat, la Coral de l’AMSCA participava amb gran èxit en un festival de cors a la capital del Baix Ebre, junt a l’Orféo "Josep Climent" d’Oliva i el Cor de Cambra "Tyrichae" de Tortosa, aquest dissabte, 25 de juny, a les 19.00 h, als jardins de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia, seran els membres de la banda juvenil qui concorreran al XII Festival de Bandes Juvenils, que organitza la UAM Sant Franscesc de Borja de la ciutat ducal.

Al llarg de la seua trajectòria, aquesta secció musical ha tingut com a objectiu principal complementar la formació musical dels alumnes de la nostra escola, tot preparant-los per a l’accés a la banda, alhora que servint-los d’estímul i motivació en la seua formació acadèmica.

Pel que fa al programa de mà, la nostra banda interpretarà tres arranjaments de bandes sonores: Pirates del Carib de Klaus Badelt –arr: Juan Villodre, El senyor dels anells de Howard Shore –arr: Ralph Ford, i el finalitzarà amb la coneguda peça d’Elton John: El cicle de la vida, del film El rei Lleó. El concert servirà per presentar en públic al nostre director, Vicent Mengual Caudeli. Tot seguit, actuarà la Banda Jove de la Societat Musical Benirredrà, i tancarà l’acte la Banda Jove de societat amfitriona.

Tanmateix, els actes musicals de la nostra Agrupació per al cap de setmana, no finalitzen ahí, ja que diumenge 26 de juny a les 12.00 h a la Casa de la Música d’Ador, tindrà lloc l’audició fi de curs a càrrec dels educands de l'escola de música de la nostra Agrupació. Hi participaran tant els alumnes de llenguatge musical (incloent els del mètode YAMAHA), com els de les distintes àrees instrumentals. De segur, que gaudirem amb l'evolució dels nostres alumnes i futurs integrants de les seccions de la nostra Agrupació.

Ador, 22 de juny de 2011

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal