Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2012 > concert de festes

CONCERT DE FESTES

CONCERT DE FESTES

El pròxim divendres 17 d’agost a les 22:30 h, en la Casa de la Música d’Ador, oferirem el tradicional concert de festes, que es defineix com a acte introductori de les nostres esperades festes patronals.

En el concert que amb tanta dedicació em preparat els músics, el públic podrà disfrutar d’un seguit de peces musicals amb caràcter ben diferent: des de peces de tall clàssic, passant per un concert solista de bombardí i banda a càrrec del nostre músic: Jordi Vidal Puig, i com no podia ser d’altra manera, també interpretarem obres del compositor i amic valencià Juan Alborch Miñana.

El concert està organitzat en varies parts. A la primera part actuarà la coral de la nostra agrupació que interpretarà les següents peces musicals: Ojos Brujos de Gonzalo Roig, Aurora de Cayo Luis Vea i lletra de Luis de Aranburu i Tribut a Queen arranjament de Jay Bocook.

Seguidament d’un xicotet descans, continuarem amb l’actuació de la nostra banda, dirigida pel nostre director Ramon Garcia i Soler. Interpretarà les següents obres musicals: La Gracia de Dios pasdoble de Ramon Roig i Torné, Panorama de Ramon Garcia i Soler que és un arranjament per a bombardí, Fantasy de Philip Sparke que també és per a bombardí i banda, Tango Gardel i Suite Mediterrània de Juan Alborch Miñana; per acabar el concert, interpretarà Simfonia nº 9 “ Del Nou Món” d’Antonin Dvorak.

Sols ens resta comunicar que em preparat aquest concert amb molta il·lusió i dedicació per part de la nostra agrupació, així que esperem que disfruten i gaudim de la música tots junts.

L’acte està patrocinat per l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Ador i dóna per iniciades les nostres festes patronals.

Ador, 9 d’agost de 2012.

La Junta Directiva

Ador, 9 d'agost de 2012

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal