Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2012 > intercanvis musicals 2012

INTERCANVIS MUSICALS 2012

INTERCANVIS MUSICALS 2012

La Coral de l'Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador oferirà el diumenge 30 d’octubre un concert a les 12.00 h dins de la IX Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes a realitzar en l'Església Parroquial d'Ador. L'objectiu fonamental d'aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals. Aquest concert s'enquadra en el conveni subscrit entre la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria de Governació.

Enguany, hi participarà la Coral de la Rotovense Musical de la veïna població de Ròtova, formació que dirigeix el mestre d'Alcoi Rafael Mullor Grau i que ens interpretarà, en primer lloc, la coneguda peça dels The Beatles, Yesterday. En segon lloc, ens deleitaran amb Moon River del compositor Henry Mancini. Tot seguit interpretaràn la peça Ave Verum Corpus del compositor W. A .Mozart. Finalitzaran la seua actuació amb la cançó Que tinguem sort de Lluís Llach.

Seguidament, la nostra coral, sota la direcció del nostre mestre Juan Carlos Sempere Bomboí, iniciarà el concert amb Son de la Loma, del compositor cubà Miguel Matamoros. Tot seguit, ens interpretarà l'havanera Enterradme en la playa amb música de Jesus Romo i lletra de Rafael Duyos. Continuarà el concert amb la cançó Ojos Brujos de Gonzalo Roig i arranjament coral de Diego Ramon Lluch. Seguirà l'havanera Aurora del compositor basc Luis de Aramburu i lletra de Cayo Luis Vea. Per tancar el concert, escoltarem Tribute to Queen, peça homenatge al mític grup anglés, del compositor Jay Bocook.

Ador, 24 de setembre de 2012.

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal