Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2012 > nota de premsa festa de Santa Cecília 2012

NOTA DE PREMSA FESTA DE SANTA CECÍLIA 2012

FESTA DE SANTA CECÍLIA 2012

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió és el torn de la Banda de l´Agrupació la qual oferirà el concert a les 19.00 h de Dissabte 1 de desembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

En aquest concert es podrà escoltar obres de tots tipus d'estils i baix la batuta del mestre Ramon Garcia i Soler esperem que el concert no deixe indiferent ningú.

A la primera part s'escoltarà el pasdoble del propi Ramón Garcia i Soler anomenat Patricio Barceló dedicat a Patricio Barceló qui va ser fundador de la comparsa Maseros de Banyeres de Mariola. Seguidament s'interpretarà el 1er Moviment de l'obra Tales and Legends ( The Witch Catillon ) del compositor Ettienne Crausaz que ens narra la dramàtica història de Catherine Repond coneguda com "la bruixa Catillion". A continuació s'escoltarà l'obra per a trompeta solista i banda Tribute to Harry James de Eric Coates/ Alberto Pestalozza - Arranjament Naowiro Iwai. Actuarà com a trompeta solista Pablo Botella Mascarell.

Ja a la segona part del concert s'escoltarà la marxa cristiana Apostol Poeta "Rafael Duyos" de José Maria Ferrero Pastor on l'Agrupació vol sumar-se a la commemoració del 25 Aniversari de la seua mort amb esta interpretació. Seguidament s'interpretarà Berlanga - Blasco Ibáñez Suite per a banda simfònica, 2012 de Bernardo Fuster/ Luis Mendo/ Ramon Garcia i Soler. Aquesta obra és una selecció de temes de la sèrie de televisió Blasco Ibáñez, la novela de su vida, arranjats per a banda per Ramon Garcia i Soler a petició dels autors de la banda sonora original. Per finalitzar el concert s'escoltarà l'obra d´Oscar Navarro Libertadores, obra encarregada per la 39a edició del Certamen Internacional de Bandes de Música "Vila d'Altea" atenent a l'eix central de l'any 2010 "Pobles d'Amèrica". És una peça dividida en dues parts, la primera inspirada en el riu Amazones i la segona una fanfàrria dedicada als líders independentistes o també anomenats "alliberadors" d'Amèrica del Sud, Simón Bolívar i José de San Martin.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d´Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal