Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2012 > concert de Nadal

CONCERT DE NADAL

CONCERT DE NADAL

Com ja va sent habitual, quan arriben aquestes dates la nostra agrupació oferirà el tradicional Concert de Nadal. Aquest any el concert serà en benefici de la FUNDACIÓ ESPURNA, fundació que treballa per facilitar a les persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana una atenció integral potenciant les seues capacitats i disminuint o atenuant les seues discapacitats.

El concert, que es realitzarà divendres 4 de gener a les 19.00h a la Casa de la Música, tindrà tres parts; en la primera el públic assistent podrà gaudir de l'actuació dels nostres alumnes del Curs Fasolet 2 que cantaran A Belen me quiero marchar (Popular) i dels alumnes d'Iniciació de Llenguatge Musical que cantaran Axús Jesús (Popular).

En segon lloc la Coral de la nostra Agrupació interpretarà: Duerme mi Niño (popular nadalenca d'Anglaterra)de Wenceslao Martin, l'espiritual negre Lord I Want, la tradicional nadala popular de Catalunya El noi de la mare armonitzada per Ernest Cervera i la nadala popular de Còrdova d'Álvaro Pérez Moya Campana sobre Campana. Finalitzarem el concert amb la interpretació de la Banda Jove de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador que servirà per presentar el seu nou director: Sergi Miñana Miñana. La Banda Jove ens oferirà les següents peces musicals: Singapore Sunset un arranjament d'Andrés Ferrer Cortell, la banda sonora de la pel·lícula Jurassic Park arranjada per Edurado Ramírez Parra i música de John Williams, Feliz Navidad (popular nadala) arranjada per Andrés Ferrer Cortell i Nadal Blanc un arranjament de Ramon García i Soler i música d'Irving Beling i que interpretaran conjuntament amb la Coral

L'Agrupació aprofitarà l'acte per a felicitar les festes de Nadal a tot el poble, especialment els seus socis i simpatitzants, i ens mostrarà un altre cop el seu vessant més solidari.

Ador, 27 de desembre de 2012.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal