Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2012 > concert mig any fester

CONCERT MIG ANY FESTER

CONCERT MIG ANY FESTER

El proper dissabte 11 de febrer, a les 19:30 h a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la vuitena edició del Concert de Música Festera a la nostra població. Aquesta vuitena edició comptarà amb la col·laboració dels compositors convidats : Pedro J. Francés, Juan Alborch, Emilio Oltra i Sergi Querol.

El programa que interpretarà la banda està compost per un seguit de pasdobles, marxes mores i cristianes de diferents estils. Així, a la primera part s'interpretaran el pasdoble simfònic Novecento i la marxa cristiana Entrada Cristiana d'Elda de Joan E. Canet Todolí seguida de la marxa mora El xiquet d´Oliva de Sergi Querol Tormo. Per finalitzar la primera part s'interpretarà la marxa cristiana Sidi et Babieca de Juan C. Sempere Bomboí.

A la segona part del concert, la banda interpretarà el pasdoble Noces d'Argent d'Emilio Oltra Benavent, seguidament la marxa mora Reina del nostre director Ramon García i Soler, el pasdoble Ofrenda a San Antón de Juan Alborch Miñana, la marxa cristiana Te Deum de Pedro J. Francés Sanjuan i per a finalitzar la marxa mora El somni del mestre Amando Blanquer Ponsoda.

Amb aquest concert s'obrin els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador.

Ador, 4 de febrer de 2012

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal