Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2011 > concert de Nadal a favor d'UNICEF

A LA MEMÒRIA DE RAMON CUENCA SANTIAGO

A LA MEMÒRIA DE RAMON CUENCA SANTIAGO

Com ja va sent habitual, quan arriben aquestes dates la nostra agrupació oferirà el tradicional Concert de Nadal a favor d’Unicef. Com sabem, aquesta organització persegueix protegir els drets de l’infància i treballen per conseguir canvis reals en la vida dels xiquets, en els països en desenvolupament, a través dels programes de cooperació i l’acció d’emergència.

La donació econòmica aconseguida, provinent de les aportacions dels assitents, de la col.laboració econòmica de l’Ajuntament d’Ador i del sorteig de LOGA DISSENY, es destinarà a la FUNDACIÓN UNICEF-COMITÉ ESPAÑOL.

El concert, que es realitzarà divendres 23 de desembre a les 20:30 h a la Casa de la Música, tindrà tres parts; en la primera el públic assitent podrà gaudir de l’actuació de la nostra Banda Juvenil que interpretaran: Expo ‘ 70, Aladdin i Queen in Concert. En segon lloc la Coral de la nostra agrupació interpretarà: San José al niño Jesús d’Oriol Martorell, No lloréis mis ojos de Josep Mª Gomar, Adeste Fideles de O. Reading, l’Adoració dels Pastors d’Antoni Perez Simó, la Nit de Nadal que és un arranjament de Fèlix Vela i a Betlem me'n vull anar de Jesús Ribera Faig. Finaltzarem el concert amb l’interpretació de la Banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador que ens oferirà les següents peces musicals: A Christmas Festival de Leroy Anderson, Navidad – Rapsodia de Villancicos de Germán A. Beigbeder, A Continental Christmas d’Elliot del Borgo, Nadal Blanc un arranjament de Ramon García i Soler i que interpretaran conjuntament amb la Coral i acabarem la nostra actuació amb la peça musical El Rei Baltasar de Ramon García i Soler.

L’Agrupació aprofitarà l’acte per a felicitar les festes de Nadal a tot el poble, especialment els seus socis i simpatitzants, i ens mostrarà un altre cop el seu vessant més solidari.

Ador, 17 de desembre de 2011.

LA JUNTA DIRECTIVA

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal