Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert de Mig Any Fester

CONCERT DE MIG ANY FESTER 2013

CONCERT DE MIG ANY FESTER 2013

El proper dissabte 9 de febrer, a les 19:30h a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc la novena edició del Concert de Música Festera a la nostra població. Aquesta novena edició comptará amb la col·laboració dels compositors convidats : Pedro J. Francés, Rafael Mullor, Juan Alborch, Juan C. Sempere Bomboí i Javier Forner.

El programa que interpretarà la banda està compost per un seguit de pasdobles, marxes mores i cristianes de diferents estils. Així, a la primera part s'interpretaran el pasdoble Imatges del compositor Pedro J.Francés, la marxa mora Tonet del nostre director Ramon Garcia i Soler, el pasdoble la Bohemia de Javier Forner, la marxa mora Sarai del mestre d'Albaida Juan C. Sempere Bomboí i per finalitzar la primera part s'interpretarà la marxa cristiana Tot Compartit del compositor J. Vicent Egea Insa.

A la segona part del concert, la banda interpretarà la marxa mora Al-Mugrabí de Ramon Garcia i Soler, el pasdoble Antología del mestre Juan Alborch Miñana, seguidament la marxa cristiana Cid de Pedro J. Francés, la marxa mora Abraham del mestre Rafael Mullor i per a finalitzar la marxa cristiana Apostol Poeta R.Duyos del mestre José Mª Ferrero Pastor.

Amb aquest concert s'obri els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador.

Ador, 3 de febrer de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal