Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > circular informativa escola de música d'ador: curs 2013-2014

CIRCULAR INFORMATIVA ESCOLA DE MÚSICA D’ADOR, CURS 2013-2014

CIRCULAR INFORMATIVA ESCOLA DE MÚSICA D’ADOR, CURS 2013-2014

Estimats pares/mares i socis,

Com tots els anys, l'escola ofereix classes d'iniciació, llenguatge musical i instru-ment (flauta-flautí, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, fiscorn, trombó, bombar-dí, tuba, piano guitarra i percussió). Us comuniquem que el dies 3 i 4 de juliol, des de les 18.30h fins a les 19.30 hores, prematricularem els alumnes per al pròxim curs 2013-2014 a la Casa de la Música d'Ador (C/Goya, 1).

A més a més teniu la possibilitat de cursar el mètode d'ensenyament musical anomenat FASOLET per a xiquets/es de 3 a 5 anys. Es tracta d’un mètode pedagògic diferent que utilitza teclats musicals des del mateix moment en que els xiquets comencen les classes i que a més té la particularitat que cada alumne necessita d'una persona adulta al seu costat durant les classes.

També us informem que disposem de l'especialitat de dolçaina per totes aquelles persones que vulguen aprendre'n. Pel que fa al curs per a adults, es crearà un grup al centre si la matrícula ho permet.

La nostra Escola de Música està reconeguda per la Direcció General de Centres de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana i, en ella, es cursen totes les assigna-tures del Grau Elemental, a més de la preparació per a la prova d'accés a Grau Mitjà per tal que es puguen continuar els estudis en un Conservatori Professional.

Cap d'Estudis de l'Escola de Música d'Ador

Ramon Cuenca Estruch

Ador, juny de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal