Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert a Cocentaina

CONCERT A COCENTAINA

CONCERT A COCENTAINA

El proper dia 14 de juliol, a les 19.30 hores, al Centre Cultural "El Teular" de Cocentaina, la banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador oferirà un concert que servirà d'avant-sala al que realitzarà la nostra Agrupació al Palau de la Música el proper 18 de juliol emmarcat al 127é Certamen Internacional de Bandes "Ciutat de València".

En aquest concert, la Banda de l'Agrupació interpretarà les obres que es presentaran a dit Certamen i completarà el programa amb peces reconegudes de compositors valencians.

Així, a la primera part del programa trobem el pasdoble del nostre director Ramon Garcia i Soler, Patricio Barceló, l'obra obligada que s'interpretarà al Certamen Internacional de Bandes El Agua Prodigiosa de Francisco Martínez Gallego i per finalitzar aquesta primera part una obra del mestre de Villena Ruperto Chapí, El Tambor de Granaderos. A la segona part la banda interpretarà el pasdoble Antología del mestre Juan Alborch Miñana, l'obra lliure que ha triat el nostre director per al Certamen, Masquerade for Band de Vincent Persichetti i per finalitzar el concert una suite sobre temes de la pel·lícula de Berlanga-Blasco Ibáñez de B. Fuster, L. Mendo i R. Garcia i Soler.

La Junta Directiva

Ador, 9 de juliol de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal