Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > 127é certamen internacional de bandes de música "Ciutat de València" 2013

127é CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA "CIUTAT DE VALÈNCIA" 2013

127é CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA "CIUTAT DE VALÈNCIA" 2013

El proper 18 de juliol de 2013, la banda de música de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador concorrerà al Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València". L'acte es realitzarà al Palau de la Música de València i hi actuaran sis formacions musicals. La nostra banda actuarà en segon lloc, darrere de l'actuació de la banda The Philharmonic Winds (Singapur). Seguidament, darrere de l'actuació de la nostra banda, actuaran la Sociedad Musical La Armonia de Montroi (València), la Sinfonisches BlasOrchester Retz (Austria ), la Unión Musical Villamayorense de Villamayor de Santiago (Conca) i la Sociedad Musical Unión de Pescadores de la ciutat de València. El certamen començarà a les 17.00 h.

En aquesta edició, l'obra obligada del certamen serà El Agua Prodigiosa, del compositor Francisco José Martínez Gallego. A més a més, cada banda haurà d'interpretar una obra de lliure elecció i un pasdoble de presentació. En el nostre cas, l'obra lliure elegida pel nostre director serà Masquerade for Band, Op.102 de Vincent Persichetti, composició que constitueix una estrena a Espanya. El pasdoble de presentació, Antologia, és del compositor Juan Alborch Miñana.

Com sempre, tindreu a la vostra disposició un servei d'autobús gratuït per si voleu donar-nos suport en aquesta altra fita de la nostra Agrupació. En principi l'horari previst serà el següent (tingueu present que els horaris de tornada són orientatius):

Servei d'autobús 127é certamen internacional de bandes de música "ciutat de valència" 2013"
anada tornada
Eixida d'Ador a les 15.00h Eixida de València a les 22.30
Arribada València a les 16.00h Arribada Ador a les 23.30h

Des d'aquest portal no podem més que animar els membres de la nostra banda i també el nostre director, a més de desitjar-los: MOLTA SORT!

La Junta Directiva

Ador, juliol de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal