Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > 127é certamen internacional de bandes de música "Ciutat de València" 2013

127é CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA "CIUTAT DE VALÈNCIA" 2013

127é CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES DE MÚSICA "CIUTAT DE VALÈNCIA" 2013

Ahir, 18 d’abril de 2013, la nostra banda va aconseguir el tercer premi de la secció tercera de Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València", un dels més prestigiosos de tot el món i del qual tots guardem tants bons records, no debades aconseguírem el primer premi en la nostra primera participació l'any 2011.

En l’esdeveniment, concorrien altres cinc formacions musicals de distints països. El primer premi ha recaigut en la Sinfonisches Blasorchester Retz (ÀUSTRIA), mentre que el segon ha estat per a la The Philharmonic Winds (SINGAPUR). La resta de formacions que han pujat al cadafal del Palau de la Música, no han obtingut cap guardó (Sociedad Musical "L’Armonia" de Montroi (VALÈNCIA), Unión Musical Villamayorense de Villamayor de Santiago (CONCA) i Sociedad Musical Unión de Pescadores (VALÈNCIA). La nostra felicitació a totes elles.

Per finalitzar, volem fer un reconeixement a tots els músics que han participat en aquest projecte (els que han pujat dalt de l’escenari i els que no ho han fet per necessitats de plantilla) pel compromís adquirit. També a la resta de companys que ens han ajudat a aconseguir aquest nou guardó: músics aliens, assessors, compositors invitats... i pel suport rebut per altres associacions musicals (Ateneu Musical de Cocentaina) o entitats com puguen ésser l’Ajuntament de Cocentaina o l’Ajuntament d’Ador. Però sobretot, volem agrair públicament al nostre director la seua professionalitat, el seu compromís envers la nostra societat, la immensa feina realitzada i la il·lusió que ha demostrat i ens demostra en cadascun dels projectes en què ens implica.

La nostra més sincera enhorabona a tothom!

AMSCA

imatge que representa l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador en el Palau de la Música de València al 127é Certamen Internacional de bandes de Música Ciutat de valència

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal