Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > X campanya de concerts d'intercanvis musicals

X CAMPANYA DE CONCERTS D'INTERCANVIS MUSICALS

X CAMPANYA DE CONCERTS D'INTERCANVIS MUSICALS

El Conjunt Instrumental de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador visitarà la veïna població de Beniflà el proper dissabte 21 de setembre per tal d'oferir un concert a les 19.00 h al Poliesportiu de Beniflà, dins de la X Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes. Dins del mateix intercanvi, el dia següent, dia 22 de setembre realitzaran el mateix concert a les 12.00h a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador. L'objectiu fonamental d'aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals del nostre país. Aquest concert s'enquadra en el conveni subscrit entre la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria de Governació.

La banda jove iniciarà el concert amb el pasdoble Laura-94 (1994), del nostre director Ramon Garcia i Soler (1971), composició dedicada a Laura Garcia Sempere qui va ser regina de festes de la població d'Adzeneta d'Albaida aquell any. Tot seguit, ens interpretaran l'obertura simfònica Records Orientals (2012) d'Adrian Ronda Sampayo (1987), obra evocada en el món oriental que presenta un solo de bombardí. Per tancar el concert, podrem escoltar Bandes al voltant del món del compositor Paul Yoder. Aquesta obra presenta un repàs de les músiques de cada país i fa traslladar-se a cadascun d'ells amb melodies molt conegudes.

Tot seguit, l´Associació Sant Jaume de Beniflà, formació que dirigeix Ramon Cuenca Estruch, farà el seu debut aquest cap de setmana i es presentarà com a associació de ple dret a l'haver-se inscrit com a associació el passat estiu en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. L'Associació Sant Jaume de Beniflà ens interpretarà Arabian Nights (BSO de la pel·lícula Aladdin ) del compositor A. Merker, Sabores de Andalucia, recull de temes d'aquella regió espanyola tals com Entre Dos Aguas de Paco de Lucía, la Salve de la Misa Rociera i la coneguda Sevilla Tiene Un Color Especial del conegut duo Los del Río. Aquesta peça està arranjada pel seu director Ramon Cuenca, I gonna fly now (BSO de la pel·lícula Rocky) de Bill Conti i I just died in your arms tonight de Cutting Crew i arranjada pel seu director Ramon Cuenca.

La Junta Directiva

Ador, 18 de setembre de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal