Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > matrícula escola de música curs 2013-2014

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2013-2014

MATRÍCULA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2013-2014

Estimats pares/mares i socis,

Com tots els anys, l'escola ofereix classes d'iniciació, llenguatge musical i instrument (flauta-flautí, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, fiscorn, trombó, bombardí, tuba, piano guitarra i percussió). Us comuniquem que el dies 17 i 18 de setembre, des de les 18.30 fins a les 19.30 hores, matricularem els alumnes per al pròxim curs 2013-14 a la Casa de la Música d'Ador (C/Goya, 1). Cal recordar que aquelles persones que ja realitzaren la prematrícula al mes de Juliol no cal que tornen a apuntar-s'hi. Tan sols aquelles persones que realitzaren la matrícula i vullguen donar-se de baixa deuen avisar també els citats dies per tal que no se'ls cobre la matrícula.

També us informem que disposem de l'especialitat de DOLÇAINA per totes aquelles persones que vulguen aprendre’n. Pel que fa al curs per a ADULTS, es crearà un grup al centre si la matrícula ho permet.

La nostra Escola de Música està reconeguda per la Direcció General de Centres de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana i, en ella, es cursen totes les assigna-tures del Grau Elemental, a més de la preparació per a la prova d’accés a Grau Mitjà per tal que es puguen continuar els estudis en un Conservatori Professional.

Totes les classes començaran l'1 d’octubre. Intentarem exposar els horaris provisionals durant la segona quinzena de setembre.

La Junta Directiva

Ador,setembre de 2013

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal