Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert de Santa Cecília 2013

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2013

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2013

Un any més, i com és tradicional per aquestes dates, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador celebra aquest cap de setmana la festivitat de la seua patrona. En esta ocasió la Banda de l'Agrupació la qual oferirà el concert a les 20.00 h de Dissabte 23 de novembre a l'Auditori de la Casa de la Música.

A la primera part s'escoltarà el pasdoble Brisas de Mariola del mestre de Muro Paco Esteve Pastor. A continuació s'interpretarà el poema simfònic del mestre Joan Enric Canet Todolí anomenat Poema Nostàlgic. Per finalitzar la primera part del concert ens traslladarem a terres gregues per escoltar Greek Folk Song Suite de Franco Cesarini.

Ja a la segona part del concert s'escoltarà el cor de peregrins de Tanhäuser. Per conmemorar el bicentenari del naixement de Richard Wagner hem triat una de les pàgines més famoses de les seues òperes. A continuació, s'escoltarà una peça de caire sarsuelístic i molt coneguda per tots, La Boda de Luis Alonso, de Gerónimo Giménez. Per finalitzar el concert, s'interpretarà la Llegenda de Maracaibo del compositor murcià Juan Alberto Pina.

Amb aquest concert i els actes festius i religiosos l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador conclourà el cap de setmana de celebracions en honor de la patrona de la música Santa Cecília.

La Junta Directiva

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal