Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2013 > concert de Nadal 2013

CONCERT DE NADAL 2013

CONCERT DE NADAL 2013

Com ja va sent habitual, quan arriben aquestes dates la nostra agrupació oferirà el tradicional Concert de Nadal. Aquest any el concert serà en benefici de les famílies més necessitades del nostre poble. Així, el concert agafa un caire solidari i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador es vol aportar el seu granet de sorra contribuïnt a la realització del concert. El concert, que es realitzarà diumenge 22 de desembre a les 12.00h a la Casa de la Música, tindrà tres parts; en la primera el públic assistent podrà gaudir de l'actuació dels nostres alumnes d'Iniciació, Primer, Segon, Tercer i Quart de Llenguatge Musical que cantaran Done'm l'Aguinaldo (Popular) i Ja és Nadal (Popular ).

En segon lloc la Coral de la nostra Agrupació interpretarà: Ay Ho (popular fragment de la pel·lícula “Blanca Nieves y los Siete Enanitos”) de Frank Churchill i arranjada pel nostre director Juan Carlos Sempere, la nadala Villancico Yaucano (popular nadala de Puerto Rico) de Amaury Veray, el pasdoble Islas Canarias armonitzada per Fernando Cabedo i el popurri arranjat per Jose Bernardo Alvárez Suite Comercial Nadalenca. Finalitzarem el concert amb la interpretació del Conjunt Instrumental de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador. El Conjunt Instrumental ens oferirà les següents peces musicals: Aquarium de Johan de Meij, Queen in Concert, temes coneguts del grup anglés Queen arranjats per Jay Bocook i per finalitzar el Waltz nº 2 de Dimitri Shostakovich.

L'Agrupació aprofitarà l'acte per a felicitar les festes de Nadal a tot el poble, especialment els seus socis i simpatitzants, i ens mostrarà un altre cop el seu vessant més solidari.

Ador, 19 de desembre de 2013.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal