Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > concert Teatre Serrano

Concert Teatre Serrano

CONCERT TEATRE SERRANO

El proper dia 11 de maig, a les 12 hores, al Teatre Serrano de Gandia, les tres seccions de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador oferiran un concert extraordinari al recinte gandià, que en el cas de la banda servirà d'avantsala al que realitzarà la nostra Agrupació al Palau de la Música el proper 18 de maig emmarcat al XXXVIII Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València dins de la Tercera Secció.

En aquest concert, que s'iniciarà amb l'actuació de la Coral de l'Agrupació, podem trobar cinc peces populars i conegudes que el seu director Juan Carlos Sempere Bomboí ha escollit i que tothom coneixerà. El programa de la Coral s'encetarà amb Zorongo, cançó popular andalusa de Francisco Vila, seguirà amb El Baile, popular cançó d'Astúries armonitzada per E. Cifré, seguidament s'escoltarà La Tarara, popular de Sòria i armonitzada per a cant coral per Jean Turellier, tot seguit la cançó popular asturiana La Flor, de E.M.Torner i per finalitzar la seva actuació L´Empordà, sardana tradicional de Catalunya d'Enric Morera i arranjada per A.Pérez.

El segon torn d'actuació recau sobre el Conjunt Instrumental de l'Escola de Música d'Ador. Els més menuts de la nostra Agrupació, dirigits per Sergi Miñana Miñana interpretaran en primer lloc Lo Cant del Valencià, pasdoble de Pedro Sosa, un divertiment per a tres trompetes, la Fiesta de las Trompetas de Leroy Anderson i per finalitzar la seva actuació A Disney Spectacular, sel·lecció de temes de la factoria Disney i arranjada per John Moss.

Per finalitzar el concert, la Banda de l'Agrupació interpretarà les obres que es presentaran a l'esmentat Certamen. Així, per començar el programa trobem el pasdoble que s'interpretarà al Certamen Olé! Contrabandistes del nostre director Ramon Garcia i Soler, l'obra obligada que totes les bandes participants hauran d'interpretar al Certamen Provincial de Bandes La Mala Sombra, fantasia del mestre Jose Serrano i arranjament de Francisco Moral i per finalitzar el concert l'obra lliure que presentarem al Certamen, en este cas, Sequences for Band de Carlos Pellicer Andrés. Cal remarcar que aquesta obra suposa l'estrena absoluta a Espanya ja que el passat mes de gener aquesta obra va ser guardonada amb el 1er Premi al XXIX Concurs Internacional de Composició Original per a Banda a la ciutat italiana de Corciano.

La Junta Directiva

Ador, 5 de maig de 2014

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal