Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > agraïment socis

Agraïment socis

AGRAÏMENT SOCIS

L'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador es complau a convidar-lo a vosté com a soci al Concert que oferirà el dia 11 de maig a les 12:00 h al Teatre Serrano de Gandia.

Al Concert actuaran les tres seccions de la Nostra Agrupació: Coral, Banda Jove i Banda Gran. El preu que ha fixat el Teatre Serrano és de 3€. Si vullguera assistir a dit Concert ens agradaria que ens ho fera saber per poder demanar les pertinents entrades. Per a demanar les entrades caldrà passar per la Casa de la Música dimarts dia 6 de maig de 19:00h a 20:30h, dijous dia 8 de maig de 18:00h a 19:00h i divendres dia 9 de maig de 19:00h a 20:00h. Si ho desitgeu també podeu comprar la vostra entrada al mateix Teatre. Els xiquets no paguen entrada.

Amb aquest Concert voldríem agrair-li la confiança dipositada en la Societat durant tot l'any.

Tanmateix, informar-lo que la nostra Societat ha estat escollida per a participar en el XXXVIII Certamen Provincial de Bandes de Música que organitza la Diputació de València. La nostra Societat actuarà el dia 18 de maig a les 17:00h al Palau de la Música de València juntament amb l'Agrupació Musical Carrera Fuente de San Luis de València, el Circulo Instructivo Musical de Xirivella, la Unió Musical Polinyanense de Polinyà de Xúquer i l'Agrupació Musical de Rocafort. L'entrada al Palau és lliure i podrà apuntar-se tant a la Casa de la Música com també a l'Ajuntament d'Ador. A la Casa de la Música estarem per a apuntar per a l'autobús del certamen divendres 9 de maig de 19:00h a 20:00h, i dimarts 13 de maig de 19:30h a 20:30h. A l'Ajuntament d'Ador es podrà apuntar en el seu horari d'atenció, de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h. La data màxima per reservar lloc és el dimecres 14 de maig.

Tot esperant gaudir de la seua presència als dos concerts, la Junta Directiva de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador vol expressar-li el seu més sincer agraïment.

La Junta Directiva

Ador, 5 de maig de 2014

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal