Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > Circular informativa Escola de Música Curs 2014-2015

Circular informativa Escola de Música Curs 2014-2015

CIRCULAR INFORMATIVA ESCOLA DE MÚSICA CURS 2014 - 2015

Estimats pares/mares i socis,

Com tots els anys, l'escola ofereix classes d'iniciació, llenguatge musical i instrument (flauta-flautí, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, fiscorn, trombó, bombardí, tuba, piano guitarra i percussió). Us comuniquem que el dies 3 i 4 de juliol, des de les 18.30 fins a les 19.30 hores, matricularem els alumnes per al pròxim curs 2014-15 a la Casa de la Música d'Ador (C/Goya, 1).

Cal recordar que s'han de matricular tots aquells alumnes que ja estan a l'escola de música com aquells nous que vullguen fer-ho. A setembre no hi haurà periode de matriculació per tal que les classes que comencen a Octubre ja ho facen a ritme normal.

A més, i com a novetat enguany s'ofereix un curs de sensibilització musical per a xiquets/es de 3 a 5 anys. Es tracta d’un nou mètode pedagògic en que els xiquets comencen a aprendre llenguatge musical des de ben menuts.

També us informem que disposem de l'especialitat de DOLÇAINA per totes aquelles persones que vulguen aprendre’n. Pel que fa al curs per a ADULTS, es crearà un grup al centre si la matrícula ho permet.

La nostra Escola de Música està reconeguda per la Direcció General de Centres de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana i, en ella, es cursen totes les assignatures del Grau Elemental, a més de la preparació per a la prova d’accés a Grau Mitjà per tal que es puguen continuar els estudis en un Conservatori Professional.

Cap d'Estudis de l'Escola de Música d'Ador

Ramon Cuenca Estruch

Ador, maig de 2014

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal