Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > intercanvis musicals Ador 2014

Intercanvis musicals Ador 2014

INTERCANVIS MUSICALS ADOR 2014

La Coral de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador oferirá el diumenge 21 de setembre un concert a les 12.30 h dins de la XI Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals entre societats musicals valencianes a realitzar en l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador. L'objectiu fonamental d’aquests intercanvis és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions musicals. Aquest concert s'enquadra en el conveni subscrit entre la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Conselleria de Governació.

Enguany, hi participarà L'Agrupació Sant Jaume de la veïna població de Beniflà, formació que dirigeix Ramon Cuenca Estruch i que ens interpretarà, en primer lloc, Caridad del Guadalquivir, composada per Paco Lola. En segon lloc, ens deleitaran amb la Banda Sonora Original Drumline del compositor John Powell. Tot seguit interpretarán la peça Disney Hits (Arabian Nights, Bajo el mar i Yo voy a ser el Rey León) dels compositors Alan Menken i Hans Zimmer. A continuació s'escoltarà Piratas del Caribe de Hans Zimmer. Per finalitzar la seua actuació, ens interpretaran Granada de Agustin Lara. Totes les peces estan arranjades pel seu mestre director Ramon Cuenca.

Tot seguit, la nostra coral, sota la direcció del nostre mestre Juan Carlos Sempere Bomboí, iniciarà el concert amb El Baile, popular peça asturiana amb arranjament del compositor Eduardo Cifre. Seguirà la interpretació de la popular i conegudíssima peça La tarara arranjada per a cant coral per Jean Turellier. A continuació s'interpretarà O Voso Galo Comadre, popular peça gallega arranjada per Miguel Groba. Seguidament, s'escoltarà la popular andalusa Zorongo de Francisco Vila. Tot seguit, escoltaran la popular valenciana Mareta, Mareta del compositor de Cullera Rafael Talens. Per tancar el concert, escoltarem L'Empordà, sardana tradicional catalana amb música d'Enric Morera i arranjada per A.Pérez.

La Junta Directiva

Ador, 19 de setembre de 2014

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal