Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 > concert de la coral, festes 2014

Concert de la Coral, Festes 2014

CONCERT CORAL FESTES 2014

La Coral de l'Agrupació Musical oferirà el proper dia 3 d'agost i a l'Església Parroquial d'Ador el tradicional Concert de Festes emmarcat dins de la XXVIII Setmana Cultural que organitza l'Ajuntament d'Ador. En aquest concert, la Coral oferirà un repertori popular analitzant diferents estils i ritmes de la geografia espanyola, des de cançons populars del nord d'Espanya fins a tradicionals cançons del nostre territori.

Així al concert trobem El Baile, popular cançó de terres asturianes harmonitzada per Eduardo Cifre, Jo tinc un burro, tradicional peça valenciana harmonitzada per Joaquin Rodrigo, la popular castellana Tres Hojitas Madre, harmonitzada per Juan Casulleras, la peça gallega amb ritmes de muñeira O Voso Galo Comadre, harmonitzada per Miguel Groba, la popular peça asturiana La Flor de E.M. Torner, Zorongo, popular peça amb ritmes andalusos de Francisco Vila, la popular i conegudíssima La Tarara, popular originària de terres castellanes, concretament de Sória, harmonitzada per Jean Turellier, la tradicional sardana L'Empordà d'Enric Morera i arranjament coral d'Antoni Pérez i la peça popular valenciana Mareta, Mareta del compositor Rafael Talens.

Amb aquest concert conclou la Setmana Cultural i Esportiva que organitza l'Ajuntament d'Ador i on la nostra Agrupació se suma als actes que promouen les activitats culturals i musicals al nostre poble.

La Junta Directiva

Ador, 30 de juny de 2014

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal