Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 >enregistrament CD monogràfic de Carlos Pellicer

LA BANDA DE MÚSICA D'ADOR ENREGISTRA UN CD MONOGRÀFIC DE CARLOS PELLICER

LA BANDA DE MÚSICA D'ADOR ENREGISTRA UN CD MONOGRÀFIC DE CARLOS PELLICER

Escriu Marc Morant i Mascarell, Ador

imatge portada CD monogràfic Flash de Carlos Pellicer Andrés

Aquest passat cap de setmana, els dies 19, 20 i 21 de desembre, ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Xeresa la primera tanda de sessions d'enregistraments de Flash, disc compacte monogràfic sobre l'obra del compositor Carlos Pellicer Andrés, promotor d'aquest projecte, a càrrec de l'Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador sota la direcció del seu director titular Ramon Garcia i Soler, i que ha comptat amb la presència del prestigiós solista de l'orquestra de la RTVE Ximo Vicedo.

En l'esmentat compacte podrem escoltar un total de sis obres escrites expressament per a banda, algunes d'elles d'una gran dificultat tècnica, que transportaran l'oient al món compositiu de Carlos Pellicer i li proporcionaran sensacions mai no experimentades: des de la força i la brillantor de la majestuositat de Discursum; la percepció de pànic, d'angúnia o de desolació extremes ocasionades per la pèrdua d’un ésser viu a Omaira, materialitzades a la perfecció amb la sensibilitat musical del trombó solista Ximo Vicedo, o les clares reminiscències viscerals i primitives rítmiques que combinen magistralment amb les seccions melancòliques i enigmàtiques de Jad-a-daj.

La resta de peces que completaran el compacte seran: Sequences for band, Dis-tensions-dis i Flash, obra inèdita que dóna nom al compacte i que ha estat dedicada als components de l'Agrupació Musical Santa Cecília en agraïment a la seua col·laboració il·lusionant en aquest projecte.

fotografia de Ximo Vicedo durant la interpretació d'Omaira

Menció a part mereix la inestimable aportació del trombó solista de la RTVE, Ximo Vicedo, que va desplaçar-se expressament des de Madrid per realitzar l'enregistrament i que va demostrar sobradament la seua professionalitat i la seua grandesa com a persona. Sens dubte per a tots els membres implicats en aquest ambiciós projecte, el seu compromís i dedicació és un esperó digne d’admiració i un exemple a seguir.

Un cop completada la gravació el proper any, l'esmentat disc compacte serà distribuït internacionalment per la prestigiosa editorial holandesa Molenaar, amb qui sol publicar el compositor de Benigànim, i formarà part de la seua col·lecció: New Compositions for Concert band.

Aquest esdeveniment s’emmarca en els actes programats per l'Agrupació Musical Santa Cecília per commemorar el seu 125 aniversari a celebrar l'incipient any nou.

Ador-Benigànim, 22 de desembre de 2014


fotografia de Ramon Garcia i Soler dirigint la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador durant l'enregistrament del CD monogràfic de Carlos Pellicer fotografia de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador durant l'enregistrament del CD monogràfic de Carlos Pellicer

[Ramon Garcia dirigint la formació adorera en l’enregistrament del cap de setmana]

ORGANITZA, COL·LABORA
BANDA DE L'AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D'ADOR MOLENAAR EDITION MUSIC PUBLISHER CARLOS PELLICER
 logo de la Banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador logo de Molenaar Edition Music Publisher logo de la portada del CD monogràfic de Carlos Pellicer

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal