Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2014 >concert de Nadal solidari 2014

CONCERT DE NADAL SOLIDARI 2014

CONCERT DE NADAL SOLIDARI 2014

Com ja es tradicional per aquestes dates l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador realitza el tradicional Concert de Nadal. Serà divendres 26 de desembre a les 19.00 h. a l'Auditori de la nostra Casa de la Música. Per a tal ocasió els alumnes de l'Escola de Música, la Coral de l'Agrupació i el Conjunt Instrumental preparen un concert amb un seguit de peces nadalenques i d'altres populars en el que esperem que facen gaudir al públic assistent.

Com sabeu aquest any el concert és solidari i els beneficis que s'arrepleguen aniran destinats a aquelles famílies del nostre poble que, per desgràcia, degut a la crisi econòmica, no poden afrontar el dia a dia com cal. Així que, tot el que vullga pot portar el mateix dia del concert aliments no “perecederos” per tal de contribuïr a pal·liar eixes necessitats alimentàries. El dia del concert hi haurà una caixa per dipositar tot tipus de menjar d'eixa classe que vullgau portar. A més, també arrepleguem joguets que ja no utilitzen els vostres fills i que tan de bé farien a aquestos xiquets que menys tenen.

Per finalitzar, no em queda més que animar-vos a presenciar el concert i a que aporteu el vostre "granet d'arena" de la manera més solidària possible, i des de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, desitjar-vos bon Nadal i un feliç any 2015.

Ador, 19 de desembre de 2014.

La Junta Directiva.

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal