Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > Intercanvi banda jove

INTERCANVI BANDA JOVE

INTERCANVI BANDA JOVE

La Banda Jove de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador oferirà el diumenge 12 d'abril un concert a les 18.00 h dins dels actes emmarcats per a celebrar el 125 aniversari de la fundació de la nostra Agrupació. En aquesta ocasió, ens visita la formació jove de l'Agrupació Musical l'Artística de Carlet. Per als més joves de la nostra Agrupació és un alicient el poder participar en aquests tipus de concerts ja que els permet conèixer formacions musicals d'altres llocs i sobretot una oportunitat de demostrar i millorar en allò que els agrada, la música.

L'Agrupació Musical l'Artística de Carlet dirigida pel seu director Cristian Yuste Valero ens interpretarà, en primer lloc el pasdoble El Tio Caniyitas, composada per Ricardo Dorado. En segon lloc, ens deleitaran amb La Storia del compositor Jacob de Haan. Per finalitzar la seua actuació, ens interpretaran Adventure Games d'Ennio Salvere.

Tot seguit, la nostra banda jove, sota la direcció del nostre mestre Sergi Miñana Miñana, iniciarà el concert amb el pasdoble Churumbelerias d'Emilio Cebrian Ruiz. Seguirà la interpretació Honky Tonk Ragtime de Willy Faust i arranjada per Johan de Meij. A continuació s'interpretarà Ross Roy, del compositor holandés Jacob de Haan. Per tancar el concert, escoltarem The Simpson,amb melodies de la popular serie estadounidenca i composta per Danny Elfman.

Amb aquest acte, els més menuts de la nostra agrupació també contribueixen a participar en un any ple de celebracions i commemoracions al sí de la Nostra Agrupació.

La Junta Directiva

Ador, 7 d'abril de 2015



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal