Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > concert de Mig Any Fester

CONCERT DEL MIG ANY FESTER

CONCERT DEL MIG ANY FESTER 2015

El proper divendres 6 de febrer, a les 20:00h i a l'Auditori de la Casa de la Música d'Ador, tindrà lloc l'onzena edició del Concert de Música Festera a la nostra població. Amb aquest concert s'enceten els actes de cel·lebració del 125é aniversari de la fundació de la nostra banda. Per això la banda ha volgut preparar un concert commemoratiu amb peces que, d'una manera o una altra, han marcat la història al sí de la nostra societat.

De fet, el programa que interpretarà la banda està compost per un seguit de pasdobles, marxes mores i cristianes de diferents estils. I per a aquesta ocasió la banda comptarà amb la col·laboració dels compositors convidats: Carlos Pellicer, Juan Alborch i Ángel Rodríguez. Així, a la primera part s'interpretaran el pasdoble La Plana de Muro del compositor Paco Esteve Pastor, la marxa mora Ha-Ben-Sahines del mestre Carlos Pellicer Andrés, la marxa cristiana anomenada Marxa de la Coronació arranjada pel mestre Juan Alborch i original de Miklós Rozsa i el pasdoble del nostre mestre i director Ramon Garcia i Soler, Athenaeus 1932.

A la segona part del concert, la banda interpretarà el pasdoble Omar del mestre i amic Ángel Rodríguez, la marxa cristiana Catarsis del mestre Josep Vicent Egea Insa, la marxa mora Moment de Festa del mestre alcoià Amando Blanquer Ponsoda i L'Himne d´Ador del mestre d'Ador Vicent Valdés.

Amb aquest concert s'obrin els actes de cel·lebració del Mig Any Fester que està patrocinat per l'Ajuntament d'Ador i compta amb la col·laboració de la Junta de Moros i Cristians d'Ador i com no, enceta un any plagat de celebracions al sí de la nostra Societat.

Ador, 3 de febrer de 2015



Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal