Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > presentació de Flash

PRESENTACIÓ DE FLASH, THE WIND MUSIC OF CARLOS PELLICER, EL NOU DISC COMPACTE D’AMSCA

PRESENTACIÓ DE FLASH, THE WIND MUSIC OF CARLOS PELLICER, EL NOU DISC COMPACTE D’AMSCA

Escriu Marc Morant i Mascarell, Ador

El proper 9 de juliol a les 20.30 h tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Música d’Ador la presentació oficial davant la premsa del darrer treball discogràfic de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador: Flash, the wind music of Carlos Pellicer.

imatge portada CD monogràfic Flash de Carlos Pellicer Andrés

Flash conté sis obres simfòniques escrites expressament per a banda pel compositor valencià Carlos Pellicer que actualment estan publicades en l’editorial holandesa Molenaar Edition. Aquesta afamada editorial, a més, s'encarregarà de la distribució internacional del disc compacte, per la qual cosa, a partir d’aquest mateix juliol, l’esmentat treball discogràfic serà presentat en les més prestigioses fires internacionals musicals com puga ésser Frankfurt, Chicago, República Popular de la Xina, San José-Califòrnia, Amsterdam, etc.

La presentació a la premsa comptarà amb la presència del compositor i promotor d’aquest projecte, Carlos Pellicer, del director titular de la banda d’Ador, Ramon Garcia i Soler i del solista de l’Orquestra Simfònica de la RTVE, Ximo Vicedo.

El compositor de Benigànim ha volgut agrair la col·laboració desinteressada dels components de l’Agrupació Musical Santa Cecília tot dedicant-los l’obra inèdita que dóna nom al compacte en l’any on la formació musical saforenca celebra els seus 125 anys d’existència, tot un honor pels als seus membres que sempre han valorat de bon grat la vàlua professional i personal de Carlos Pellicer amb qui els uneix una forta amistat des de fa anys.

Tanmateix Flash, the wind music of Carlos Pellicer ha ultrapassat els límits adorers i ha esdevingut un projecte on han participat un nombre quantiós de músics valencians, entre els quals cal destacar Ximo Vicedo, solista de l’Orquestra Simfònica de la RTVE que ha enregistrat Omaira per a trombó solista i banda, que també han volgut aportar el seu mestratge en l’enregistrament d’aquest primer CD monogràfic de Carlos Pellicer. El disc compta a més amb l’apadrinament de grandíssims mestres reconeguts internacionalment com ara Johan de Meij, José Rafael Pascual Vilaplana, Roque Baños, Ben Van Dijk, Lorenzo Pusceddu, Pacho Flores i Erik Janssen.

Pocs dies després, concretament, el diumenge 12 de juliol, 20.30 h, a l'Auditori "Paco Salvador" de Benigànim la banda de música de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador interpretarà bona part de les obres enregistrades en un concert-presentació en directe amb la inestimable participació de Ximo Vicedo, sota la batuta del director Ramon Garcia i Soler.

Ador, 2 de juliol de 2015



Cartell anunciador Concert presentació CD Flash

cartell anunciador de la presentació del Cd Flash de Carlos Pellicer Andrés

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal