Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Vosté està > noticies 2015 > concert de festes Botifarra a Banda

CONCERT DE FESTES BOTIFARRA A BANDA

CONCERT DE FESTES BOTIFARRA A BANDA

El pròxim dissabte 1 d'agost a les 20.00 h tindrà lloc a la plaça de l'Església d'Ador el tradicional concert de festes que s'emmarca dins dels actes de la XXIX Setmana Cultural de la nostra població, preàmbul de les festes patronals d'Ador.

En aquest concert, enguany diferent i enquadrat dins dels actes del 125é aniversari de la fundació de la nostra societat, tindrem el plaer de contar amb Pep Gimeno Botifarra i on interpretarem el seu espectacle Botifarra i Banda.

En ell hom podrà gaudir de la interpretació d'un seguit de cançons populars valencianes cantades pel cantautor de Xàtiva i acompanyats per la nostra Banda. També contarem amb la presència del Grup de Dolçainers Fa-Resol i del Grup de Danses la Faltriquera de la nostra població.

L'acte està patrocinat per l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Ador i dóna per tancada la setmana cultural del nostre poble.

La Junta Directiva

Ador, 27 de juliol de 2015



Cartell anunciador Concert Botifarra a Banda amb el cantant Pep Gimeno de Xàtiva i la banda de l'agrupació Santa Cecília d'Ador

* cartell anunciador del concert amb Pep Gimeno Botifarra i l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador tot dirigits per Ramon Garcia i Soler


* disseny, composició i maquetació de Jordi Estruch

Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador - Copyrigth@2010 - La Música Llenguatge Universal